ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
KAWASAKI
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΛΑΙΣΙΟΥ

Οι τεχνολογίες διαχείρισης πλαισίου της Kawasaki είναι το αποτέλεσμα προηγμένης μηχανολογίας, διεξοδικών ελέγχων και συνεχούς προσπάθειας για αξιοπιστία, ασφάλεια και επιδόσεις.

Βαφή Silver-Mirror

Η βαφή silver-mirror, που δημιούργησε η Kawasaki, χρησιμοποιεί μια στρώση αργύρου για να δώσει μια πολύ ανακλαστική, σαν καθρέφτη, μεταλλική εμφάνιση.

Η υψηλής ποιότητας βαφή εφαρμόστηκε αρχικά το 2015 στις Ninja H2 και Ninja H2R και ήταν η πρώτη φορά που χρησιμοποιήθηκε σε όχημα μαζικής παραγωγής, μοτοσυκλέτα η αυτοκίνητο.
Στη σκιά, η βαφή παίρνει το χρωματισμό του βασικού κοστουμιού, αλλά στο φως η επιφάνειά της καθρεφτίζει ό,τι υπάρχει γύρω της.
Η πολύ ανακλαστική επιφάνεια της βαφής δημιουργείται με μια χημική αντίδραση που παράγει μια στρώση αργύρου. Συγκριτικά με τις συμβατικές βαφές που χρησιμοποιούν φλύδες αλουμινίου για να πετύχουν μια αστραφτερή εμφάνιση, η στρώση αργύρου δίνει την εντύπωση μιας πραγματικά μεταλλικής επιφάνειας.
Στη σκιά, η στρώση αργύρου είναι διαυγής, αφήνοντας το βασικό χρωματισμό του κοστουμιού να φανεί, και δίνοντας στη βαφή μια τρισδιάστατη αίσθηση.
Ενώ συνήθως, η βαφή σε μοντέλα μαζικής παραγωγής γίνεται με ρομπότ, η βαφή silver-mirror παρασκευάζεται από τα χέρια των τεχνιτών της Kawasaki προκειμένου το αποτέλεσμα να είναι χωρίς την παραμικρή ατέλεια.