ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
KAWASAKI
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΛΑΙΣΙΟΥ

Οι τεχνολογίες διαχείρισης πλαισίου της Kawasaki είναι το αποτέλεσμα προηγμένης μηχανολογίας, διεξοδικών ελέγχων και συνεχούς προσπάθειας για αξιοπιστία, ασφάλεια και επιδόσεις.

Kawasaki Intelligent Proximity Activation Start System (KIPASS)

Το KIPASS είναι ένα προηγμένο σύστημα κλειδαριάς που επιτρέπει το ξεκλείδωμα και την ενεργοποίηση της μοτοσυκλέτας από απόσταση.

Με το μικρό fob κλειδί (φορητό immobilizer) στην τσέπη, το KIPASS επιτρέπει στους αναβάτες να ξεκλειδώσουν από απόσταση την κλειδαριά τιμονιού και τον κεντρικό διακόπτη απλά πλησιάζοντας την μοτοσυκλέτα. Όταν το κλειδί fob είναι κοντά στην μοτοσυκλέτα, το σήμα που στέλνει διαβάζεται και αναγνωρίζεται από την KIPASS μονάδα. Όπως και με τα κλειδιά με immobilizer, κάθε κλειδί έχει ένα μοναδικό σήμα, καθιστώντας αυτό το σύστημα εξαιρετική αντικλεπτική προστασία. Το τηλεχειριστήριο αναγνωρίζεται και όταν βρίσκεται σε μία τσέπη, έτσι δεν υπάρχει καμία ανάγκη για τον αναβάτη να βγάλει το κλειδί για να ενεργοποιήσει τον κεντρικό διακόπτη της μοτοσυκλέτας. Οι πλαϊνές βαλίτσες και η τάπα του ρεζερβουάρ ανοίγουν με το κλειδί του διακόπτη στο εσωτερικό του κλειδιού. Επειδή το βασικό κουμπί δεν μπορεί να αφαιρεθεί όταν το κλειδί fob είναι εκτός εμβέλειας, η κλειδαριά δεν είναι ποτέ ορατή, συμβάλλοντας έτσι στην πρόληψη παραβιάσεων.