ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
KAWASAKI
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΛΑΙΣΙΟΥ

Οι τεχνολογίες διαχείρισης πλαισίου της Kawasaki είναι το αποτέλεσμα προηγμένης μηχανολογίας, διεξοδικών ελέγχων και συνεχούς προσπάθειας για αξιοπιστία, ασφάλεια και επιδόσεις.

Smart Regulator

Το Smart Regulator είναι ένας πολύ αποτελεσματικός ρυθμιστής για μικρού κυβισμού μοντέλα, προσφέροντας αυξημένη οικονομία καυσίμου μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας στη γεννήτρια.

Η ηλεκτρική ενέργεια που χρησιμοποιείται για τα φώτα και τις αντλίες καυσίμων παράγεται από τη γεννήτρια της μοτοσυκλέτας. Ο ρυθμιστής λαμβάνει αυτή τη ενέργεια και διατηρεί την τάση σε ένα σταθερό επίπεδο. Το Smart Regulator της Kawasaki αναπτύχθηκε για μικρού κυβισμού μοντέλα και διαθέτει ενσωματωμένο μικροεπεξεργαστή, επιτρέποντας τον έλεγχο της φόρτισης και λειτουργίας του προβολέα. Αυτός ο έλεγχος επιτρέπει να γίνεται φόρτιση ακόμη και στο ρελαντί, όταν η τάση που δημιουργείται βρίσκεται στο χαμηλότερο σημείο, (εφόσον οι συνθήκες είναι στάνταρ και δεν υπάρχουν άλλα εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται), η οποία υπερβαίνει την ικανότητα των συνηθισμένων ρυθμιστών. Επιπλέον, όταν η μπαταρία είναι πλήρως φορτισμένη, ή όταν το γκάζι ανοίγει γρήγορα, το Smart Regulator διακόπτει την λειτουργία φόρτισης, μειώνοντας την ηλεκτρική αντίσταση της γεννήτριας. Αυτό δίνει την δυνατότητα να εξοικονομηθεί η ενέργεια που χρησιμοποιείται για να λειτουργήσει η γεννήτρια - συνήθως μια μεγάλη απώλεια, ειδικά για ένα μικρού κυβισμού κινητήρα. Με την ελαχιστοποίηση της απώλειας ενέργειας, το Smart Regularor συμβάλλει στην αύξηση της αποδοτικότητας των καυσίμων.