ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
KAWASAKI
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΛΑΙΣΙΟΥ

Οι τεχνολογίες διαχείρισης πλαισίου της Kawasaki είναι το αποτέλεσμα προηγμένης μηχανολογίας, διεξοδικών ελέγχων και συνεχούς προσπάθειας για αξιοπιστία, ασφάλεια και επιδόσεις.

ERGO-FIT

Το ERGO-FIT είναι ένα σύστημα διαμόρφωσης περιφερειακών πλαισίου που επιτρέπει στους αναβάτες να διαμορφώσουν την ιδανική για τους ίδιους θέση οδήγησης και να νοιώσουν "ένα" με τη μοτοσυκλέτα τους.

Το σωστό ταίριασμα του σώματος του αναβάτη πάνω στη μοτοσυκλέτα είναι βασικός παράγοντας για την άνεσή του και τον ακριβή έλεγχο της μοτοσυκλέτας. Ωστόσο, οι ιδανικές αναλογίες διαφέρουν από αναβάτη σε αναβάτη, ανάλογα με τις διαστάσεις του και το προσωπικό του στυλ οδήγησης.
Το ERGO-FIT είναι ένα σύστημα επιλογής περιφερειακών πλαισίου που επιτρέπει στους αναβάτες να διαμορφώσουν την ιδανική για τους ίδιους θέση οδήγησης. Διάφορα περιφερειακά μέρη (τιμόνι, μαρσπιέ, σέλα, κ.α.) μπορούν να προσαρμοστούν είτε με ρύθμιση της θέσης τους είτε με αλλαγή τους με το κατάλληλο αξεσουάρ. Αυτό επιτρέπει σε όλους τους αναβάτες να βρουν τη θέση οδήγησης που θα τους προσφέρει άνεση και έλεγχο. Νοιώθοντας "ένα" με τη μοτοσυκλέτα τους, θα μπορέσουν να απολαύσουν την οδήγηση, έχοντας τον πλήρη έλεγχο.