ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
KAWASAKI
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΛΑΙΣΙΟΥ

Οι τεχνολογίες διαχείρισης πλαισίου της Kawasaki είναι το αποτέλεσμα προηγμένης μηχανολογίας, διεξοδικών ελέγχων και συνεχούς προσπάθειας για αξιοπιστία, ασφάλεια και επιδόσεις.

ABS

Το ABS (Anti-lock Brake System) αποτρέπει το μπλοκάρισμα των τροχών κατά το φρενάρισμα.

Η ξαφνική υπερβολική χρήση των φρένων ή πέδηση σε χαμηλής πρόσφυσης επιφάνειες (επιφάνειες με χαμηλό συντελεστή τριβής), όπως σε βρεγμένη άσφαλτο ή σε καλύμματα φρεατίων μπορεί να προκαλέσει κλείδωμα και ολίσθηση του τροχού της μοτοσικλέτας. Το ABS αναπτύχθηκε για την πρόληψη τέτοιων περιστατικών.
Τα συστήματα ABS της Kawasaki ελέγχονται από υψηλής ακρίβειας αισθητήρες και εξαιρετικά αξιόπιστο προγραμματισμό. Η εξασφάλιση σταθερών επιδόσεων πέδησης προσφέρει σιγουριά στον αναβάτη και συμβάλλει στη μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση.
Και για να ανταποκριθεί στις ειδικές απαιτήσεις ορισμένων αναβατών, η Kawasaki διαθέτει εξειδικευμένα συστήματα ABS. Για παράδειγμα, το KIBS (Kawasaki Intelligent anti-lock Brake System) είναι ένα υψηλής ακρίβειας σύστημα φρένων που έχει σχεδιαστεί ειδικά για supersport μοντέλα, επιτρέποντας την γρήγορη οδήγηση.
Με τη σύνδεση των εμπρός και πίσω φρένων, το K-ACT ABS παρέχει ασφάλεια σε πιο βαριές touring μοτοσυκλέτες. Η Kawasaki εργάζεται συνεχώς για την ανάπτυξη και άλλων προηγμένων συστημάτων ABS.