Κληρονομιά Kawasaki

KAWASAKI ΒΑΡΙΈΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΊΕΣ, LTD. (KHI)

Λίγες εταιρείες στον κόσμο μπορούν να πουν ότι χτίζουν τα πράγματα που κάνουν τον κόσμο να γυρίσει. Η Kawasaki Heavy Industries, Ltd. (KHI), είναι μία από αυτές. Περισσότερο γνωστή εμπορικά για την κατασκευή προϊόντων powersport, η KHI αντλεί μεγάλο μέρος των μηχανολογικών καινοτομιών της από αυτό που κάνει στις βαριές βιομηχανίες. Από κινητήρες αεροσκαφών και τρένα μέχρι γέφυρες και σταθμούς παραγωγής ενέργειας, δεν υπάρχει όριο στο τι μπορεί να κάνει η KHI.

 

 

 

ΑΕΡΟΠΟΡΊΑ

Sportbike ή εμπορικό τζετ, KHI κατασκευάζει τους κινητήρες που τροφοδοτούν και τα δύο. Από το 1937, η KHI είναι κορυφαίος κατασκευαστής αεροσκαφών και κινητήρων αεροσκαφών, οπότε το να πούμε ότι γεννηθήκαμε από τζετ δεν θα μπορούσε να είναι πιο αληθινό. Από ελικόπτερα και εμπορικά τζετ μέχρι σπορ μοτοσικλέτες 1.441 κ.εκ. και σκάφη Jet Ski® 310 ίππων, είναι η τεχνολογία μας στον ουρανό που πυροδοτεί την καινοτομία μας από κάτω.

 

 

 

 

ΤΡΈΝΑ BULLET

Γνωρίζετε ήδη ότι η KHI κατασκευάζει μηχανές που κινούν ανθρώπους. Αλλά, ξέρατε ότι κατασκευάζει επίσης μηχανές που κινούν χιλιάδες ανθρώπους - όλα σε ένα; Μιλάμε για τρένα εδώ. Από τις κάρτες του μετρό της Νέας Υόρκης μέχρι τα τρένα υπερ-ταχύτητας της Ιαπωνίας, η Kawasaki δραστηριοποιείται από το 1906. Είτε πρόκειται για ένα τρένο σφαίρας 186 μιλίων / ώρα είτε για μια μοτοσικλέτα Ninja ZX-14R 1.441 κ.εκ., η KHI θέλει να πιστεύει ότι η τεχνολογία που πηγαίνει στη μετακίνηση χιλιάδων ανθρώπων έχει θετική επίδραση στον τρόπο με τον οποίο κινείται μόνο ένας.

ΦΥΤΆ

Επειδή κάθε μοτοσικλέτα Kawasaki, ATV, side-by-side και σκάφος Jet Ski κατασκευάζεται σε εργοστάσιο, η KHI κατανοεί ότι κατανοούμε την ανάγκη να είμαστε όσο το δυνατόν πιο φιλικοί προς το περιβάλλον. Κάθε μονάδα παραγωγής, μονάδα ανακύκλωσης ή μονάδα παραγωγής ενέργειας που κατασκευάζει η KHI είναι κατασκευασμένη για να είναι ενεργειακά αποδοτική και να εξοικονομεί εργασία. Η ίδια νοοτροπία πηγαίνει στην κατασκευή υψηλής απόδοσης νερού δρόμου και μηχανημάτων εκτός δρόμου χωρίς να θυσιάζεται ό, τι είναι καλό για το περιβάλλον.

 

 

 

 

 

ΡΟΜΠΟΤΙΚΉ

Εάν τα ρομπότ είναι το μέλλον, τότε η KHI το διαμορφώνει από το 1969, όταν η εταιρεία κατασκεύασε το πρώτο βιομηχανικό ρομπότ της. Η KHI συνεχίζει να είναι ηγέτης στην ανάπτυξη ρομπότ για ένα ευρύ φάσμα διαδικασιών, όπως: συναρμολόγηση, χειρισμός, συγκόλληση, βαφή και σφράγιση. Η τεχνολογία ρομπότ Kawasaki χρησιμοποιείται καθημερινά για την κατασκευή μοτοσικλετών και άλλων προϊόντων.

ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΑΠΕΤΑΣ

Από τότε που η KHI κατασκεύασε την πρώτη της μοτοσικλέτα το 1953, δεν σταμάτησαν ποτέ να πιέζουν την τεχνολογία για να οπλίσουν τους αναβάτες με ό, τι χρειάζονται για να κυριαρχήσουν στους δρόμους. Η προηγμένη μηχανική, οι εξαντλητικές δοκιμές και το ακούραστο πάθος συνοδεύουν κάθε μοτοσικλέτα κάθε φορά που το καουτσούκ βγαίνει στο δρόμο. Από τα πρώτα χαρακτηριστικά της βιομηχανίας έως τα χαρακτηριστικά που έχουν εξελιχθεί κατά τη διάρκεια μιας μακράς ιστορίας, οι καινοτομίες της KHI δεν θα σταματήσουν ποτέ να τροφοδοτούν τις ακόρεστες ορέξεις των αναβατών σε όλο τον κόσμο.

Εμβληματικά μοντέλα

1962

1963

1966

1969

1971

1972

1973

1975

1977

1979

1980

1982

1984