Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Εντοπισμός αντιπροσώπων

Για να βρείτε έναν αντιπρόσωπο Kawasaki κοντά σας, επισκεφθείτε τη σελίδα Εύρεση αντιπροσώπου. Εδώ μπορείτε να αναζητήσετε αντιπροσώπους στην περιοχή σας εισάγοντας την τοποθεσία σας και φιλτράροντας ανά τύπο αντιπροσώπου και προσφερόμενες υπηρεσίες.

Μεταβείτε στον εντοπισμό αντιπροσώπων

Kawasaki Επικοινωνία

Για να έρθετε σε επαφή με την Kawasaki για ερωτήσεις προϊόντων, υποστήριξη πελατών ή ερωτήσεις μέσων ενημέρωσης, επισκεφθείτε τη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας. Εδώ μπορείτε να βρείτε στοιχεία επικοινωνίας και πόρους που θα σας βοηθήσουν να έρθετε σε επαφή με τους κατάλληλους ανθρώπους στην Kawasaki.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Kawasaki Motors LTD

Η Kawasaki Motors Ltd. είναι το μοναδικό τμήμα της Kawasaki που παρέχει προϊόντα απευθείας στους γενικούς καταναλωτές.  Η εταιρεία κατασκευάζει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων μοτοσικλετών, τετράτροχων εκτός δρόμου, σκαφών Jet Ski και βενζινοκινητήρων γενικής χρήσης. 

Πηγαίνετε στο Kawasaki Motors LTD

Ιστότοπος Τύπου

Για δημοσιογράφους και επαγγελματίες των μέσων ενημέρωσης που αναζητούν ειδήσεις και πηγές τύπου από την Kawasaki, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τύπου μας. Εδώ, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην πύλη τύπου μας και να βρείτε τα τελευταία νέα και πόρους που σχετίζονται με την εταιρεία μας.

Μετάβαση στον ιστότοπο Τύπου

Ανακοίνωση νομικού περιεχομένου

Για σημαντικές νομικές πληροφορίες σχετικά με τη χρήση της ιστοσελίδας της Kawasaki, επισκεφθείτε τη σελίδα Νομική Ειδοποίηση. Εδώ μπορείτε να βρείτε όρους χρήσης, πολιτικές απορρήτου και άλλες βασικές νομικές πληροφορίες.

Μεταβείτε στην ανακοίνωση νομικού περιεχομένου

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ΚΜΕ

Για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο η Kawasaki χειρίζεται τα προσωπικά δεδομένα, επισκεφθείτε τη σελίδα Πολιτική Απορρήτου της ΚΜΕ. Εδώ μπορείτε να βρείτε σημαντικές λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο συλλογής, χρήσης και προστασίας προσωπικών πληροφοριών.

Μεταβείτε στην Πολιτική Απορρήτου της ΚΜΕ

Δήλωση νόμου περί σύγχρονης δουλείας

Για να μάθετε σχετικά με τη δέσμευση της Kawasaki για την πρόληψη της σύγχρονης δουλείας και της εμπορίας ανθρώπων, διαβάστε τη Δήλωση Διαφάνειας του Νόμου για τη Σύγχρονη Δουλεία 2021. Αυτό το έγγραφο περιγράφει τα μέτρα που λαμβάνουμε για να διασφαλίσουμε τη συμμόρφωση με τον νόμο περί σύγχρονης δουλείας του Ηνωμένου Βασιλείου και να αποτρέψουμε τη σύγχρονη δουλεία στις δραστηριότητές μας και στην αλυσίδα εφοδιασμού μας.

Κατεβάστε το PDF