Δώδεκα μοντέλα Versys 1000 σειρά για το 2024 Kawasaki σειρά

Τρεις εκδόσεις του Versys 1000 θα είναι διαθέσιμες στους Ευρωπαίους πελάτες το 2024 με στάνταρ μοντέλα S και SE και 2 νέες χρωματικές επιλογές διαθέσιμες σε δώδεκα επιλογές μοντέλων.

Προσφέροντας ένα σημείο εισόδου στη συναρπαστική κατηγορία λίτρων Versys 1000 stable, το βασικό μοντέλο της Versys μοιράζεται πολλά από τα χαρακτηριστικά των άλλων δύο μοτοσυκλετών της γκάμας, συμπεριλαμβανομένου του συμπλέκτη υποβοήθησης και ολίσθησης, του ηλεκτρονικού cruise control, του ελέγχου πρόσφυσης Kawasaki τριών λειτουργιών λειτουργίας καθώς και των επιλέξιμων λειτουργιών ισχύος και του ενσωματωμένου αντιμπλοκαρίσματος τροχών. Επιπλέον, όπως κάθε μοτοσυκλέτα της γκάμας, το βασικό μηχάνημα διατίθεται επίσης σε διάφορους τύπους μοντέλων "Edition" από τους αντιπροσώπους της Kawasaki που καλύπτουν τα Tourer, Tourer Plus και Grand Tourer, καθιστώντας τη συνολική επιλογή αυτονομίας δώδεκα εντυπωσιακά μοντέλα.

Στο μέσο της γκάμας, το Versys 1000 S αντικαθιστά τον αναλογικό μετρητή της στάνταρ μοτοσυκλέτας με μια έγχρωμη οθόνη TFT που μπορεί επίσης να αντιστοιχιστεί μέσω Bluetooth με το smartphone του αναβάτη, μεταδίδοντας μια τεράστια γκάμα πληροφοριών μέσω της εφαρμογής Kawasaki Rideology. Ως μέρος μιας συνολικής προδιαγραφής που περιλαμβάνει ένα πακέτο βελτιωμένων ηλεκτρονικών IMU, το S υιοθετεί ένα γρήγορο κιβώτιο ταχυτήτων διπλής κατεύθυνσης συν φώτα στροφής LED και ενσωματωμένους τρόπους οδήγησης επιλέξιμους από τον αναβάτη. Και από πρακτική άποψη, ένα μεγάλο παρμπρίζ ρυθμιζόμενου ύψους, προστατευτικά χεριών και θερμαντήρες λαβής περιλαμβάνονται στις προδιαγραφές.

Στην κορυφή της γκάμας των τριών μηχανημάτων – συν τις εκδόσεις Edition – βρίσκεται το Versys 1000 SE που περιλαμβάνει όλα τα προηγμένα ηλεκτρονικά, τεχνικά και μηχανικά χαρακτηριστικά του μοντέλου S, προσθέτοντας ένα επιπλέον επίπεδο άνεσης στον αναβάτη μέσω της υιοθέτησης της ηλεκτρονικά αποσβεσμένης ανάρτησης Showa. Μετρώντας συνεχώς την κίνηση της ανάρτησης σε πραγματικό χρόνο, το KECS ρυθμίζει τόσο τους εμπρός όσο και τους πίσω αποσβεστήρες για να αντισταθμίσει τις αποκλίσεις στην επιφάνεια του δρόμου, διατηρώντας το μηχάνημα σταθερό και προσφέροντας τη λεγόμενη ποιότητα οδήγησης Skyhook με το μηχάνημα σε συνεχή στάση για απόλυτη άνεση και ευκολία στον αναβάτη. Με ρυθμούς απόσβεσης ρυθμιζόμενους για να αντισταθμίσουν τον επιβάτη ή τις αποσκευές στο τιμόνι, το SE αντιπροσωπεύει το πιο προηγμένο πακέτο Versys 1000 που έχει σχεδιαστεί ποτέ.

Τα χρώματα του 2024 για τη σειρά Versys 1000 είναι Metallic Matte Graphenesteel Gray/Metallic Spark Black για το βασικό μοντέλο, ενώ τόσο το S όσο και το SE διατίθενται σε Metallic Diablo Black/Metallic Phantom Silver και Metallic Matte Dark Gray/Metallic Diablo Black.

Κατασκευασμένο για οποιονδήποτε δρόμο ανά πάσα στιγμή, η περιπέτεια απαιτεί το Versys 1000 του 2024 και οι πολλοί πελάτες που απαντούν σε αυτήν την κλήση θα βιώσουν τη βόλτα μιας ζωής.