Inpage Navigation Section: Mission & Values

Αποστολή & Αξίες

Στόχος μας είναι να δώσουμε τη δυνατότητα στους αναβάτες να ελέγχουν πληρέστερα τις μηχανές υψηλής απόδοσης και να απολαμβάνουν την απόλαυση της οδήγησης.

Η Motorcycle &; Engine Company είναι το μοναδικό τμήμα της Kawasaki Heavy Industries, Ltd. που παρέχει προϊόντα απευθείας στους γενικούς καταναλωτές.

Η εταιρεία κατασκευάζει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων μοτοσικλετών, ATV (οχήματα παντός εδάφους), οχήματα αναψυχής, οχήματα κοινής ωφέλειας, σκάφη JET SKI® και βενζινοκινητήρες γενικής χρήσης. και τα προμηθεύει σε αγορές σε όλο τον κόσμο.

 

Το 1963, η Kawasaki και η Meguro συγχωνεύθηκαν για να σχηματίσουν την Kawasaki Motorcycle Co., Ltd.

Η Kawasaki έχει εισαγάγει μια σειρά από ιστορικά γνωστές μοτοσικλέτες, συμπεριλαμβανομένων των "H1", "Z1" και "GPz900R" χρησιμοποιώντας την τεχνογνωσία ανάπτυξης / παραγωγής για κινητήρες αεροσκαφών, από τότε που ξεκίνησε για πρώτη φορά την κατασκευή κινητήρων μοτοσικλετών το 1953.

Το τμήμα μοτοσικλετών έχει επεκτείνει την γκάμα των προϊόντων του, ενώ ανταποκρίνεται με ακρίβεια στις ανάγκες της αγοράς και έχει συμβάλει στην ενίσχυση της συνολικής φήμης της μάρκας Kawasaki.

 

Ιστορία

Inpage Navigation Section: Our Story

Όλα ξεκίνησαν σε ένα ναυπηγείο το 1878 από αυτόν τον άνθρωπο, τον Shozo Kawasaki.

Σήμερα, η KAWASAKI HEAVY INDUSTRIES, μια τεράστια παγκόσμια εταιρεία με βάση τη μηχανική που δραστηριοποιείται σε πολύ διαφορετικές αγορές, αλλά πάντα στην πρώτη γραμμή της τεχνολογίας αιχμής


Η πλήρης παραγωγή μοτοσικλετών ξεκίνησε πριν από πενήντα χρόνια. Ο πρώτος μας κινητήρας μοτοσυκλέτας σχεδιάστηκε με βάση την τεχνογνωσία που αποκτήθηκε από την ανάπτυξη και παραγωγή κινητήρων αεροσκαφών.
Η είσοδός μας στη βιομηχανία μοτοσικλετών οδηγήθηκε από τη συνεχή προσπάθεια της Kawasaki να αναπτύξει νέες τεχνολογίες. Με τα χρόνια έχουμε κυκλοφορήσει πολλά νέα μοντέλα που βοήθησαν στη διαμόρφωση της αγοράς και, κατά τη διαδικασία, δημιούργησαν πολλούς ανθεκτικούς θρύλους με βάση την ταχύτητα και τη δύναμη των μηχανών μας. Το 1996, κατασκευάσαμε το 10 εκατομμυριοστό όχημά μας, μια απόδειξη της ικανότητας της Kawasaki να ανταποκρίνεται στις ανάγκες ενός ευρέος φάσματος αναβατών. Καθώς η Kawasaki συνεχίζει να «αφήνει τις καλές στιγμές να κυλήσουν», οι τελευταίες προκλήσεις μας σίγουρα θα γεννήσουν νέους θρύλους. 

Η ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΊΑ ΤΗΣ KAWASAKI

Η Kawasaki Heavy Industries, Ltd. (KHI) ασχολείται με την κατασκευή συστημάτων μεταφοράς για τον 21ο αιώνα, και με αυτόν τον τρόπο, χρησιμοποιεί τον πλούτο της τεχνολογικής τεχνογνωσίας που έχει συσσωρεύσει τα τελευταία 100 χρόνια. Το τμήμα ναυπηγικής έχει οδηγήσει τον κόσμο στην παραγωγή όλο και μεγαλύτερων, όλο και ταχύτερων και όλο και πιο αυτοματοποιημένων πλοίων. Προσπαθεί συνεχώς να βρει τρόπους για να αυξήσει την κατασκευή πλοίων και την αποτελεσματικότητα της ναυσιπλοΐας, εξοικονομώντας παράλληλα ενέργεια. Μέχρι στιγμής, η αναζήτηση έχει οδηγήσει στην ανάπτυξη μεταφορέων υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG), ταχύπλοων πλοίων και άλλων θαλάσσιων τεχνολογιών προσανατολισμένων στο μέλλον

Εφαρμόζοντας τις αρχές της αεροπορίας, ένα Jetfoil που επιταχύνει πάνω από το νερό με εκπληκτική ταχύτητα 45 κόμβων είναι ένα έργο που έχει γίνει πραγματικότητα. Η Kawasaki ηγήθηκε της ναυπηγικής κοινοπραξίας της Ιαπωνίας που σχηματίστηκε για την κατασκευή του Techno-Superliner. Αυτό το συναρπαστικό νέο σκάφος σχεδιάζεται να μεταφέρει ωφέλιμο φορτίο περίπου 1.000 τόνων και να ταξιδέψει με ταχύτητα πλεύσης 50 κόμβων.

Η Kawasaki προμηθεύει τροχαίο υλικό για το παγκοσμίου φήμης τρένο σφαίρας Shinkansen καθώς και άλλα τρένα. Η εταιρεία αναπτύσσει τώρα ένα Shinkansen επόμενης γενιάς που θα ταξιδεύει με τελική ταχύτητα 240 mph. Η τεχνογνωσία της Kawasaki εκτείνεται πολύ πέρα από την απλή ανάπτυξη και κατασκευή τροχαίου υλικού. Ως ολοκληρωτής συστημάτων, η Kawasaki κατασκευάζει συνολικά συστήματα σιδηροδρομικών μεταφορών, από τον έλεγχο λειτουργίας αμαξοστοιχιών έως την επιθεώρηση και επισκευή τροχαίου υλικού.

Στον τομέα των αεροσκαφών, η Kawasaki δραστηριοποιείται σε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων ως κατασκευαστής τόσο αμαξωμάτων όσο και κινητήρων αεροσκαφών. Επί του παρόντος, η εταιρεία κατασκευάζει το ελικόπτερο MBB K117 που αναπτύχθηκε από την Kawasaki και τμήματα του τελευταίου επιβατικού αεροσκάφους, του Boeing 777. Η Kawasaki είναι επίσης ένας σημαντικός παίκτης στο έργο για την ανάπτυξη του Supersonic Transport (SST), ενός αεροπλάνου που θα ταξιδεύει σε υψόμετρα από 60.000 έως 90.000 πόδια με ταχύτητα Mach 2,5 και θα μεταφέρει από 200 έως 300 επιβάτες. Οι τεχνολογίες μεταφοράς υψηλής ταχύτητας της Kawasaki επεκτείνονται επίσης πέρα από την ατμόσφαιρα της γης στη νέα προσπάθεια αξιοποίησης του διαστήματος και των πόρων του.

Η ΑΕΡΟΝΑΥΤΙΚΗ ΤΗΣ KAWASAKI

 

 

  Οι τεχνολογικές δυνατότητες της Εταιρείας βελτιώνονται επίσης μέσω της συμμετοχής της στην έρευνα και ανάπτυξη ενός φιλικού προς το περιβάλλον κινητήρα μικρών αεροσκαφών.

  Η συμμετοχή της Kawasaki στην ανάπτυξη του διαστήματος ξεκίνησε με εργασίες για τη NASDA, σήμερα την Ιαπωνική Υπηρεσία Αεροδιαστημικής Εξερεύνησης (JAXA), στο συγκρότημα εκτόξευσης πυραύλων N, μια εγκατάσταση ακουστικών δοκιμών και ένα πειραματικό γεωδαιτικό satellit


  Από τη δεκαετία του 1990, η Εταιρεία είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη και παραγωγή των φέρινγκ ωφέλιμου φορτίου, των εξαρτημάτων προσάρτησης ωφέλιμου φορτίου (PAF) και της κατασκευής του συγκροτήματος εκτόξευσης για τον πύραυλο H-II. Συνεχίζει να παρέχει υπηρεσίες για τον πύραυλο H-IIA.

  Η Kawasaki έχει επίσης εμπειρία συμμετοχής σε έργα όπως η ανάπτυξη επαναχρησιμοποιήσιμων οχημάτων εκτόξευσης για διαστημικά σκάφη που θα χειριστούν μελλοντικές διαστημικές μεταφορές. Έργα διαστημικής ρομποτικής όπως το Japanese Experiment Module για τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, το πειραματικό αεροπλάνο HOPE-X και ο μηχανισμός σύνδεσης για τον Engineering Test Satellite VII (ETS-VII) είναι άλλοι τομείς στους οποίους η εταιρεία έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο. Επί του παρόντος, η Kawasaki συμμετέχει στην ανάπτυξη μιας στρατοσφαιρικής πλατφόρμας και επανδρωμένης διαστημικής τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένης της εκπαίδευσης αστροναυτών.

   

   Η Kawasaki συνεχίζει να ενισχύει και να επεκτείνει τις δυνατότητές της στην ανάπτυξη και παραγωγή κινητήρων αεροσκαφών κατασκευάζοντας κινητήρες ελικοπτέρων για το Υπουργείο Άμυνας και συμμετέχοντας στην κοινή διεθνή ανάπτυξη και παραγωγή κινητήρων turbofan για επιβατικά αεροσκάφη όπως το V2500, το RB211 / Trent, το PW4000 και το CF34 και βοηθητικές μονάδες ισχύος αεροσκαφών (APU).

   Τα μηχανήματα πολιτικού μηχανικού και κατασκευών της Kawasaki συμβάλλουν στη δημιουργία νέων πόλεων με τις γέφυρες και τα πολυώροφα κτίρια. Η επιτυχία του Eurotunnel, του μεγάλης κλίμακας έργου που συνδέει την Αγγλία με τη Γαλλία, οφείλει πολλά στα δύο μηχανήματα διάνοιξης σηράγγων που κατασκευάζει η Kawasaki. Η εταιρεία κατασκεύασε επίσης τις μηχανές ασπίδας - τις μεγαλύτερες στον κόσμο, με διάμετρο άνω των 46 ποδιών - για την κατασκευή του Trans-Tokyo Bay Highway.

   Η κατασκευή γεφυρών είναι ένα άλλο πλεονέκτημα της Kawasaki. Η εταιρεία ολοκλήρωσε πρόσφατα έναν κεντρικό πύργο της γέφυρας Akashi Kaikyo. Όταν ολοκληρωθεί, αυτή θα είναι η μεγαλύτερη κρεμαστή γέφυρα στον κόσμο.

   Επιπλέον, η Kawasaki καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να εκπληρώσει τις ευθύνες της προς τον πλανήτη με περιβαλλοντική συνείδηση. Καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ανάπτυξη φιλικών προς το περιβάλλον φυτών, τεχνολογιών για την προστασία της γης, νέων πηγών ενέργειας που θα συμβάλουν στη διασφάλιση σταθερού εφοδιασμού πόρων και ενέργειας, καθώς και τεχνολογιών εξοικονόμησης ενέργειας και ανακύκλωσης.

   Ο σταθμός ηλεκτροπαραγωγής συνδυασμένου κύκλου (CCPP), για παράδειγμα, χρησιμοποιεί φυσικό αέριο χαμηλής ρύπανσης για να γυρίσει τις τουρμπίνες που παράγουν ενέργεια, ενώ η θερμότητα εξαγωγής χρησιμοποιείται για την παραγωγή πρόσθετης ηλεκτρικής ενέργειας. Το σύστημα ανακύκλωσης πόρων της Kawasaki χρησιμοποιεί θερμότητα από τους αποτεφρωτήρες απορριμμάτων της πόλης για να τροφοδοτήσει ψύκτες και θερμαντήρες και να θερμάνει νερό. Συλλέγει επίσης επαναχρησιμοποιήσιμους πόρους από διάφορους τύπους refus

   Άλλες τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένης της επεξεργασίας νερού, της αποθείωσης καυσαερίων και των εγκαταστάσεων απονίδωσης, αποδεικνύονται επίσης ιδιαίτερα αποτελεσματικές για την προστασία του περιβάλλοντος και την εξοικονόμηση ενέργειας. Η Kawasaki παρακολουθεί πάντα τις μελλοντικές τεχνολογίες και είναι σε θέση να εισέλθει στην εποχή της ενέργειας σύντηξης που θα ακολουθήσει.

   Το όνομα Kawasaki αντιπροσωπεύει μια τεχνολογική επιχείρηση της οποίας οι δραστηριότητες κυμαίνονται από μεγάλης κλίμακας, διεθνή έργα έως αντικείμενα που χρησιμοποιούνται στην καθημερινή ζωή και για αναψυχή. Και σε κάθε βήμα, η Kawasaki δίνει τη μέγιστη προσοχή στον άνθρωπο και το περιβάλλον.

   Τα τελευταία 100 χρόνια καινοτομίας επέτρεψαν στην Kawasaki να δημιουργήσει μια σταθερή βάση ως κορυφαία τεχνολογική επιχείρηση. Τώρα, η εταιρεία είναι πλήρως προετοιμασμένη να καλωσορίσει τον νέο αιώνα και προσβλέπει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στην πρόοδο της ανθρωπότητας και σε έναν ακόμη αιώνα καινοτομίας.