Ανακοινώθηκαν τέσσερα μοντέλα εισαγωγικού επιπέδου Kawasaki KLX του 2024

Η εκμάθηση οδήγησης σε ένα μηχανοκίνητο δίτροχο είναι μια πραγματικά μεγάλη υπόθεση και ο ευκολότερος τρόπος μακράν είναι να ξεκινήσετε εκτός δρόμου. Στη συνέχεια, η πρόοδος στους αγώνες είναι το όνειρο πολλών νέων αναβατών και κάτι που οι μηχανές KLX κατηγορίας 110 και 140 από την Kawasaki έχουν καταφέρει να διαδραματίσουν βασικό ρόλο στην παράδοση.

Δημιουργημένη γύρω από έναν εξαιρετικά ισχυρό και ανθεκτικό τετράχρονο κινητήρα OHC που σχεδίασε και κατασκεύασε η Kawasaki 11ps με αεροψυκτικό, 4χρονο, μονοκύλινδρο κινητήρα 144 cm3, η σειρά KLX140 είναι μηχανές με γρανάζια με ανθεκτικό κιβώτιο πέντε ταχυτήτων και χειροκίνητο συμπλέκτη, επιτρέποντας στους μελλοντικούς Romain Febvre και Courtney Duncan να βελτιώσουν τις αγωνιστικές τους ικανότητες γνωρίζοντας ότι η μοτοσυκλέτα τους θα φτάσει σταθερά στη γραμμή εκκίνησης σε ολόκληρο το πρωτάθλημα.

Με ηλεκτρική εκκίνηση και δισκόφρενα στάνταρ, όπως και τα παιδικά παπούτσια, το KLX140 διατίθεται σε μια σειρά μεγεθών με το R ως μικρό τροχό (17 ιντσών Fr / 14 ιντσών Rr), το L να είναι μεσαίου μεγέθους τροχούς (19 ιντσών FR / 16 ιντσών Rr) και το F πλήρους μεγέθους (21 ιντσών Fr / 18 ιντσών Rr). Προσθέστε ρυθμιζόμενη πίσω ανάρτηση και περιμετρικό χαλύβδινο πλαίσιο και η KLX140 είναι έτοιμη να συνεργαστεί με τους νέους αναβάτες στα πιο διαμορφωτικά χρόνια των αγώνων τους. Τα χρώματα για το 2024 παραμένουν ως κλασικά Kawasaki Lime Green. 

Στο εισαγωγικό επίπεδο, η KLX110 διατηρεί μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές πολλών γονέων με τη μοτοσυκλέτα που χρησιμοποίησαν ως βάση για να διδάξουν στα παιδιά τους τις θεμελιώδεις δεξιότητες του ελέγχου του γκαζιού, της αλλαγής ταχυτήτων (αν και χρησιμοποιώντας έναν απλό αυτόματο συμπλέκτη και κιβώτιο τεσσάρων ταχυτήτων) και των στροφών συν τη συνολική δυναμική του πλαισίου.

Με ρυθμιζόμενο γκάζι για ενήλικες που επιτρέπει τη σταδιακή αύξηση της ταχύτητας ανάλογα με την αποκτηθείσα ικανότητα, το πακέτο KLX110 περιλαμβάνει ηλεκτρική εκκίνηση και εκκίνηση συν ένα άνετο ύψος σέλας 680 mm. Και ακριβώς όπως το KLX140, το εισαγωγικό μοντέλο KLX παραμένει επίσης διαθέσιμο σε κλασικό Kawasaki Lime Green για το 2024.

Όταν πρόκειται να ξεκινήσει ένα δια βίου πάθος οδήγησης, η Kawasaki είναι έτοιμη να παρέχει τα εργαλεία για να ανάψει μια φωτιά που θα καίει για πολλά χρόνια.