Αγωνιστικά Ανταλλακτικά

Σετ θερμαντικές κουβέρτες ελαστικών Comp NMX

Σετ θερμαντικές κουβέρτες ελαστικών παρόμοιες με αυτές που χρησιμοποιούνται από την ομάδα superbike KRT. Θερμαντικές κουβέρτες ελαστικών με τεχνολογία θέρμανσης ανθρακονήματος. Αυτό προσφέρει γρήγορη θέρμανση του ελαστικού και της ζάντας χωρίς τοπική υπερθέρμανση και σταθερή θερμοκρασία. Οι πλαϊνές πλευρές της θερμαντικής κουβέρτας ελαστικού φτάνουν πολύ πάνω από το χείλος της ζάντας, ώστε να διατηρείται η θερμότητα στο εσωτερικό. Με αυτόν τον τρόπο σταθεροποιείται η πίεση του ελαστικού. Ένας θερμοστάτης υψηλής ακρίβειας εξασφαλίζει θερμοκρασία-στόχο 80-85 °C.
Σε θερμοκρασία περιβάλλοντος 20 °C, χρειάζονται περίπου 35 λεπτά για να επιτευχθεί θερμοκρασία ελαστικού 80-85 °C και θερμοκρασία ζάντας περίπου 40 °C.
Οι θερμαντικές κουβέρτες ελαστικών είναι εξοπλισμένες με μια κόκκινη ενδεικτική λυχνία LED που υποδεικνύει την ενεργή κατάσταση λειτουργίας θέρμανσης. Πλευρικά τοιχώματα από υψηλής ποιότητας ανθεκτικό στη θερμότητα NOMEX για βέλτιστη αξιοπιστία. Ένα κεντρικό velcro και λάστιχα ενσωματωμένα στο πλάι επιτρέπουν την εύκολη και γρήγορη συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση.
Η σύνδεση γίνεται με καλώδιο ρεύματος 1,8 m, με βύσμα Euro.
Κατάλληλες για μπροστινά ελαστικά 120-17" και πίσω ελαστικά 195-200-17".