Μοτοσυκλέτες

Φίλτρο
ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΦΙΛΤΡΟΥ
Κατηγορία
Μοντέλο
Έτος Μοντέλου
Έκδοση
Τύπος Αξεσουάρ
Πλήρες σύστημα εξάτμισης Akrapovič Τιτανίου (Ninja 650 & Z650)

Πλήρες σύστημα εξάτμισης Akrapovič με καταλύτη και εξάτμιση τιτανίου. Το σύστημα αυτό είναι περίπου 2kg πιο ελαφρύ σε σύγκριση με το εργοστασιακό σύστημα εξάτμισης και προσφέρει έναν καθαρόαιμο σπορ ήχο. Ένας συνδυασμός υλικών αγωνιστικού χαρακτήρα, όπως το τιτάνιο για το εξωτερικό περίβλημα της εξάτμισης και το ανθρακόνημα για τη μπούκα προσδίδει αγωνιστικό στυλ σε αυτό το σύστημα εξάτμισης. Λογότυπο λέιζερ. Αυτό το εγκεκριμένο σύστημα εξάτμισης πληροί τους κανονισμούς ΕΕ και διαθέτει έγκριση τύπου EC/ECE (Euro 5). (Euro 5)

Εξάτμιση Akrapovič EVO Racing (Ninja ZX-10R/RR)

Πλήρες σύστημα εξάτμισης Evolution με χταπόδι τιτανίου και εξάγωνο τελικό εξάτμισης ανθρακονήματος. Αυτό το σύστημα παρέχει σημαντική αύξηση τόσο της ισχύος όσο και της ροπής, σε ολόκληρο το εύρος στροφών κινητήρα, σε συνδυασμό με σημαντική μείωση του βάρους.
Περιλαμβάνει βάση στήριξης ανθρακονήματος για την αντικατάσταση της εργοστασιακής βάσης στήριξης μαρσπιέ αλουμινίου.

Πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο σε συνδυασμό με επαναρύθμιση του συστήματος ψεκασμού καυσίμου έτσι ώστε να μην προκληθεί ζημιά στον κινητήρα και να επιτευχθεί η μέγιστη απόδοση.
(Δεν επιτρέπεται η χρήση στο δρόμο)

Εξάτμιση Akrapovič ανθρακονήματος αντίγραφο SBK (Ninja ZX-10R/RR)

Προσδώστε πιο σπορ εμφάνιση και ήχο στη μοτοσυκλέτα σας Kawasaki με αυτό το σύστημα Akrapovič slip-on. Διαθέτει έγκριση τύπου EC/ECE και είναι πλήρως νόμιμη για χρήση στο δρόμο. Αυτό το ελαφρύ σύστημα προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις και μοιάζει με την εξάτμιση της Ninja ZX-10RR στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Superbike (WSBK).

Εξάτμιση Akrapovic Ανθρακονήματος (Ninja ZX-6R)

Προσδώστε στην Kawasaki Ninja ZX-6R μια πιο σπορ εμφάνιση με την εξάτμιση ανθρακονήματος Akrapovič slip-on. Πληροί τα ισχύοντα Ευρωπαϊκά πρότυπα.

Εξάτμιση Akrapovic Τιτανίου (Z900/SE)

Η γραμμή Slip-On αντιπροσωπεύει το πρώτο βήμα σε ό,τι αφορά τις βελτιώσεις εξάτμισης και προσφέρει αυξημένη απόδοση στη Z900. Η σχεδίασή της είναι μικρότερου μεγέθους, πιο κοντή, με κωνικό σχήμα και αποσκοπεί στη βελτίωση της εμφάνισης της μοτοσυκλέτας.
Είναι κατασκευασμένη από ελαφρύ τιτάνιο υψηλής ποιότητας, που εξασφαλίζει σημαντική μείωση βάρους σε σχέση με το εργοστασιακό τελικό εξάτμισης και ολοκληρώνεται με μια χειροποίητη μπούκα ανθρακονήματος για βελτιωμένη και πιο ελκυστική εμφάνιση. Προσφέρει εμπλουτισμένο ήχο για ενισχυμένη απόλαυση.
Αυτή η εξάτμιση που πληροί τα πρότυπα έγκρισης τύπου EC/ECE αποτελεί μια εύκολη αναβάθμιση, σχεδιασμένη για να βελτιώσει την απόδοση της μοτοσυκλέτας.

Η θερμοπροστασία ανθρακονήματος πωλείται ξεχωριστά.

Εξάτμιση Akrapovic Τιτανίου (Z900/SE)

Η γραμμή Slip-On αντιπροσωπεύει το πρώτο βήμα σε ό,τι αφορά τις βελτιώσεις εξάτμισης και προσφέρει αυξημένη απόδοση στη Z900. Η σχεδίασή της είναι μικρότερου μεγέθους, πιο κοντή, με κωνικό σχήμα και αποσκοπεί στη βελτίωση της εμφάνισης της μοτοσυκλέτας. Είναι κατασκευασμένη από ελαφρύ τιτάνιο υψηλής ποιότητας, που εξασφαλίζει σημαντική μείωση βάρους σε σχέση με το εργοστασιακό τελικό εξάτμισης και ολοκληρώνεται με μια χειροποίητη μπούκα ανθρακονήματος για βελτιωμένη και πιο ελκυστική εμφάνιση. Προσφέρει εμπλουτισμένο ήχο για ενισχυμένη απόλαυση. Αυτή η εξάτμιση που πληροί τα πρότυπα έγκρισης τύπου EC/ECE αποτελεί μια εύκολη αναβάθμιση, σχεδιασμένη για να βελτιώσει την απόδοση της μοτοσυκλέτας. Η θερμοπροστασία ανθρακονήματος δεν περιλαμβάνεται.

Εξάτμιση Akrapovic Ανθρακονήματος (Ninja 1000SX)

Προσδώστε πιο σπορ εμφάνιση στην Kawasaki Ninja 1000SX με την εξάγωνη εξάτμιση ανθρακονήματος Akrapovič. Αυτή η ελαφριά εξάτμιση slip-on είναι σχεδιασμένη για να χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με το σύστημα βαλιτσών μας. Αποτελείται από εισαγωγή από ανοξείδωτο ατσάλι, εξωτερικό περίβλημα εξάτμισης ανθρακονήματος, μπούκα ανθρακονήματος, σφιγκτήρα εξάτμισης ανθρακονήματος και ανθεκτικό στη θερμότητα αυτοκόλλητο Akrapovič. Περιλαμβάνεται σετ θερμοπροστασίας ανθρακονήματος και κιτ τοποθέτησης. Πληροί τα ισχύοντα Ευρωπαϊκά πρότυπα.

Πλήρες σύστημα σπορ εξάτμισης Arrow (Vulcan S)

Σύστημα εξάτμισης Arrow σε μαύρο ματ για τη Vulcan S. Πλήρες σύστημα κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι με καταλύτη και με μπούκα ανθρακονήματος. Το σύστημα αυτό είναι πιο ελαφρύ σε σύγκριση με το αρχικό σύστημα εξάτμισης και προσφέρει έναν βαθύ σπορ ήχο. Αυτό το σύστημα εξάτμισης είναι εγκεκριμένο σύμφωνα με τους κανονισμούς ΕΕ (εκπομπές και θόρυβος) και διαθέτει έγκριση τύπου ECE. (Euro 5)

Σπορ εξάτμιση ανθρακονήματος Akrapovič (Z900 70kW)

Αυτή η όμορφα σχεδιασμένη εξάτμιση έχει ένα πιο συμπαγές σχήμα για να ταιριάζει με τη γυμνή και σπορ εμφάνιση της μοτοσυκλέτας. Κατασκευάζεται χρησιμοποιώντας χειροποίητα εξαρτήματα ανθρακονήματoς και ολοκληρώνεται με μια μπούκα με το ίδιο τέλεια φινιρισμένο υλικό αγωνιστικού τύπου.
Η αύξηση της ισχύος και της ροπής σε όλο το εύρος και το μειωμένο βάρος σε σχέση με το εργοστασιακό σύστημα συμβάλουν στη βελτιωμένη απόδοση.
Δίνει έναν εμπλουτισμένο ήχο για πρόσθετη ακουστική απόλαυση, ενώ διαθέτει έγκριση τύπου EC/ECE.

Εξάτμιση Akrapovic Τιτανίου (Ninja H2 SE/SE)

Προσδώστε πιο σπορ εμφάνιση και ήχο στη μοτοσυκλέτα σας Kawasaki με αυτήν την εξάτμιση Akrapovič slip-on. Η ελαφριά εξάτμιση slip-on από τιτάνιο διαθέτει λογότυπο λέιζερ, μπούκα ανθρακονήματος και θερμοπροστασία ανθρακονήματος. Αυτή η εξάτμιση με καταλύτη είναι εγκεκριμένη και διαθέτει έγκριση τύπου ECE (Euro 5).

Εξάτμιση Akrapovic Τιτανίου (Z H2/SE)

Προσδώστε πιο σπορ εμφάνιση και ήχο στη μοτοσυκλέτα σας Kawasaki με αυτήν την εξάτμιση Akrapovič Slip-on. Η ελαφριά εξάτμιση slip-on από τιτάνιο διαθέτει λογότυπο λέιζερ, μπούκα ανθρακονήματος και θερμοπροστασία ανθρακονήματος. Αυτή η εξάτμιση με καταλύτη είναι εγκεκριμένη και διαθέτει έγκριση τύπου ECE (Euro 5+).

Εξάτμιση Akrapovic Τιτανίου (Versys 1000/S/SE)

Μαύρη Εξάτμιση Akrapovič τύπου Slip-on από Τιτάνιο.
Ένας συνδυασμός υλικών αγωνιστικού τύπου, όπως το τιτάνιο για το εξωτερικό περίβλημα της εξάτμισης και το ανθρακόνημα για τη μπούκα προσδίδει αγωνιστικό χαρακτήρα σε αυτό το σύστημα εξάτμισης. Αυτό το εγκεκριμένο σύστημα εξάτμισης πληροί τους κανονισμούς Euro 4 και Euro 5 (εκπομπές και θόρυβος) και διαθέτει έγκριση τύπου EC. Περιλαμβάνεται θερμοπροστασία.

Εξάτμιση Akrapovic Τιτανίου (Ninja 1000SX)

Προσδώστε πιο σπορ εμφάνιση στην Kawasaki σας με την εξάγωνη εξάτμιση Akrapovič από τιτάνιο.
Αυτή η ελαφριά εξάτμιση slip-on είναι σχεδιασμένη για να χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με το σύστημα βαλιτσών μας.
Αποτελείται από έναν συνδετικό σωλήνα από ανοξείδωτο ατσάλι, εισαγωγή από ανοξείδωτο ατσάλι/ εξωτερικό περίβλημα εξάτμισης από τιτάνιο, μπούκα ανθρακονήματος, σφιγκτήρα εξάτμισης ανθρακονήματος και διπλό λογότυπο Akrapovič και Ninja 1000SX χαραγμένο με λέιζερ.
Περιλαμβάνεται σετ θερμοπροστασίας ανθρακονήματος και κιτ τοποθέτησης.
Πληροί τα ισχύοντα Ευρωπαϊκά πρότυπα.

Εξάτμιση Akrapovic Τιτανίου (Z900RS)

Αυτή η ελαφριά εξάτμιση τιτανίου Akrapovič έχει σχεδιαστεί ειδικά για να ταιριάζει στην εμφάνιση της Z900RS. Η εξάτμιση Slip-On της Z900RS διαθέτει πλήρη έγκριση τύπου EC/ECE και τοποθετείται εύκολα. Αυτό το εξάρτημα είναι στάνταρ στην έκδοση Performance.

Εξάτμιση Akrapovič Τιτανίου (Ninja 400 & Z400)

Προσδώστε πιο σπορ εμφάνιση και ήχο στη μοτοσυκλέτα σας Kawasaki με αυτό το σύστημα Akrapovič slip-on. Αυτό το ελαφρύ σύστημα slip-on προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις. Ο συνδυασμός υλικών αγωνιστικού χαρακτήρα, όπως το τιτάνιο για το εξωτερικό περίβλημα εξάτμισης και το ανθρακόνημα για τη μπούκα προσδίδει αγωνιστικό στυλ σε αυτό το σύστημα εξάτμισης. Περιλαμβάνεται η θερμοπροστασία. Αυτό το εγκεκριμένο σύστημα εξάτμισης πληροί τους κανονισμούς Euro5 (εκπομπές και θόρυβος) και διαθέτει έγκριση τύπου EC.

Καπάκι σέλας συνεπιβάτη (μονόσελο) (Ninja 650 & Z650)

Κομψό καπάκι σέλας που ενισχύει τη σπορ εμφάνιση της μοτοσυκλέτας. Περιλαμβάνει πέλμα από καουτσούκ. Διατίθεται σε όλα σχεδόν τα τυποποιημένα εργοστασιακά χρώματα. Αντικαθιστά τη σέλα συνεπιβάτη της Ninja 650 & Z650.

Καπάκι σέλας συνεπιβάτη (μονόσελο) (Ninja ZX-10R)

Κομψό καπάκι σέλας που ενισχύει τη σπορ εμφάνιση της μοτοσυκλέτας. Περιλαμβάνει πέλμα από καουτσούκ. Διατίθεται σε όλα σχεδόν τα τυποποιημένα εργοστασιακά χρώματα. Αντικαθιστά τη σέλα συνεπιβάτη της Ninja ZX-10R.

Καπάκι σέλας συνεπιβάτη (μονόσελο) (Ninja ZX-6R)

Κομψό καπάκι σέλας που ενισχύει τη σπορ εμφάνιση της μοτοσυκλέτας. Περιλαμβάνει πέλμα από καουτσούκ. Διατίθεται σε όλα σχεδόν τα τυποποιημένα εργοστασιακά χρώματα. Αντικαθιστά τη σέλα συνεπιβάτη.

Καπάκι σέλας συνεπιβάτη (μονόσελο) (Z900/70kW/SE)

Κομψό καπάκι σέλας που ενισχύει τη σπορ εμφάνιση της μοτοσυκλέτας. Περιλαμβάνει πέλμα από καουτσούκ. Διατίθεται σε όλα σχεδόν τα τυποποιημένα εργοστασιακά χρώματα. Αντικαθιστά τη σέλα συνεπιβάτη της Z900.

Καπάκι σέλας συνεπιβάτη (μονόσελο) (Ninja ZX-4R/RR)

Κομψό καπάκι σέλας που ενισχύει τη σπορ εμφάνιση της μοτοσυκλέτας. Περιλαμβάνει πέλμα από καουτσούκ. Διατίθεται σε όλα σχεδόν τα τυποποιημένα εργοστασιακά χρώματα. Αντικαθιστά τη σέλα συνεπιβάτη της Ninja ZX-4R.

Νέο
Καπάκι σέλας συνεπιβάτη (μονόσελο) (Ninja 1000SX)

Κομψό καπάκι σέλας που ενισχύει τη σπορ εμφάνιση της μοτοσυκλέτας. Περιλαμβάνει πέλμα από καουτσούκ. Διατίθεται σε όλα σχεδόν τα τυποποιημένα εργοστασιακά χρώματα. Αντικαθιστά τη σέλα συνεπιβάτη της Ninja 1000SX

Καπάκι σέλας συνεπιβάτη (μονόσελο) (Z H2/ SE)

Κομψό καπάκι σέλας που ενισχύει τη σπορ εμφάνιση της μοτοσυκλέτας. Περιλαμβάνει πέλμα από καουτσούκ. Διατίθεται σε όλα σχεδόν τα τυποποιημένα εργοστασιακά χρώματα. Αντικαθιστά τη σέλα συνεπιβάτη της Z H2.

Καπάκι σέλας συνεπιβάτη (μονόσελο) (Ninja 125 & Z125)

Κομψό καπάκι σέλας που ενισχύει τη σπορ εμφάνιση της μοτοσυκλέτας. Περιλαμβάνει πέλμα από καουτσούκ. Διατίθεται σε όλα σχεδόν τα τυποποιημένα εργοστασιακά χρώματα. Αντικαθιστά τη σέλα συνεπιβάτη της Ninja 125 και Z125

Καπάκι σέλας συνεπιβάτη (μονόσελο) (Ninja 400 & Z400)

Κομψό καπάκι σέλας που ενισχύει τη σπορ εμφάνιση της μοτοσυκλέτας. Περιλαμβάνει πέλμα από καουτσούκ. Διατίθεται σε όλα σχεδόν τα τυποποιημένα εργοστασιακά χρώματα. Αντικαθιστά τη σέλα συνεπιβάτη της Ninja 400 και Z400

Κάτω φέρινγκ (Z400)

Εξατομικεύστε την εμφάνιση της μοτοσυκλέτας σας με αυτό το μοναδικό κάτω φέρινγκ για τη Z400.

 • Κατασκευασμένο από πλαστικό ABS
 • Περιλαμβάνεται όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός

Κιτ μπροστινού τροχού Marchesini (Ninja ZX-10R/RR)

Κιτ ελαφριού μπροστινού τροχού Marchesini.

Περιλαμβάνει:

 • 1 x τροχός Marchesini από σφυρήλατο αλουμίνιο με ρίγα
 • 2 x δίσκος μπροστινού φρένου
 • 1 x δακτύλιος μπροστινού αισθητήρα ABS
 • 10 x βίδες για αισθητήρα ABS/δίσκο μπροστινού φρένου
 • 1 x πλαϊνή βαλβίδα αλουμινίου

Τάπα πλήρωσης λαδιού (Ninja H2 SX/SE)

Κομψή κατεργασμένη τάπα στομίου πλήρωσης λαδιού από αλουμίνιο με εσωτερικό εξάγωνο.

Τάπα πλήρωσης λαδιού

Τάπα πλήρωσης λαδιού διαθέσιμη στα εξής χρώματα: Αλουμινίου, Μαύρη και Χρυσαφί. Αντικαθιστά την εργοστασιακή τάπα πλήρωσης λαδιού.

Διακοσμητικό πίνακα οργάνων (Z650RS & Z900RS)

Κάτω διακοσμητικό πίνακα οργάνων για Z650RS & Z900RS.
Αυτό το διακοσμητικό πίνακα οργάνων τοποθετείται κάτω από τον πίνακα δύο οργάνων με οθόνη LCD πολλαπλών λειτουργιών.

Διακοσμητικό πίνακα οργάνων (Z650RS & Z900RS)

Κάτω διακοσμητικό πίνακα οργάνων για Z650RS & Z900RS.
Αυτό το διακοσμητικό πίνακα οργάνων τοποθετείται κάτω από τον πίνακα δύο οργάνων με οθόνη LCD πολλαπλών λειτουργιών.

Καλύμματα μπουλονιών ψαλιδιού (Z650RS)

Τα καλύμματα μπουλονιών ψαλιδιού παρέχουν πρόσθετο στυλ και καθαρή εμφάνιση.

Καλύμματα γονάτων (Z650RS)

Αντικαθιστούν το εργοστασιακό σετ καλυμμάτων με κομψά μαύρα.

Καλύμματα πεταλούδας γκαζιού (W800)

Καλύμματα πεταλούδας γκαζιού από επιχρωμιωμένο ατσάλι.
Πωλούνται ξεχωριστά ανά πλευρά.
Περιλαμβάνεται όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός τοποθέτησης

Σετ εμβλημάτων ρεζερβουάρ (Z900RS/SE)

Δύο κλασικά λευκά εμβλήματα «KAWASAKI» προς αντικατάσταση των τυπικών εμβλημάτων της Kawasaki.
Τα εμβλήματα αντικατάστασης δεν είναι κατάλληλα για την έκδοση Metallic Matte Covert Green της Z900RS.

Σετ εμβλημάτων ρεζερβουάρ (Z650RS)

Δύο κλασικά λευκά εμβλήματα «KAWASAKI» προς αντικατάσταση των τυπικών εμβλημάτων της Kawasaki.

Σετ τάπες πιρουνιών (Z900RS/SE)

Εξατομικεύστε την εμφάνιση της Z900 RS με αυτό το σετ τάπες πιρουνιών KYB.

 • Σετ τάπες πιρουνιών εργοστασιακών προδιαγραφών με ρύθμιση προφόρτισης ελατηρίου
 • Επιφάνεια με κατεργασία ανοδίωσης σε μαύρο ή χρυσαφί
 • Συνιστάται εγκατάσταση από αντιπρόσωπο

Βάση στήριξης πίσω φωτός (W800)

Επιχρωμιωμένη βάση στήριξης πίσω φωτός από ατσάλι.

 • Περιλαμβάνεται όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός τοποθέτησης

Μεγάλος διάφανος ανεμοθώρακας (Ninja 7 Hybrid)

Μεγάλος διάφανος ανεμοθώρακας για καλύτερη προστασία από τον άνεμο, μεγαλύτερη άνεση και βελτιωμένη εμφάνιση. Αυτός ο ανεμοθώρακας είναι περίπου 15 mm πιο ψηλός και 40 mm πιο πλατύς από τον αρχικό ανεμοθώρακα.

Προϊόν μάρκας Kawasaki, το οποίο παράγεται και αναπτύσσεται από την Kawasaki και είναι πλήρως νόμιμο για χρήση στο δρόμο.

Νέο
Μεγάλος διάφανος ανεμοθώρακας (Ninja 650)

Αυτός ο μεγάλος ανεμοθώρακας touring παρέχει βελτιωμένη προστασία από τον άνεμο και άνεση. Είναι 9 εκ. πιο ψηλός και 4 εκ. πιο πλατύς από τον εργοστασιακό ανεμοθώρακα και διαθέτει άκρο τύπου σπόιλερ για να κατευθύνει τη ροή του αέρα προς τα επάνω.

Μεγάλος διάφανος ανεμοθώρακας (Versys 1000)

Ανθεκτικός στις γρατσουνιές, διάφανος ανεμοθώρακας, σχεδιασμένος για να παρέχει πρόσθετη άνεση οδήγησης. Αυτός ο ανεμοθώρακας είναι περίπου 90 mm πιο ψηλός και 140 mm πιο πλατύς από τον στάνταρ. Προϊόν μάρκας Kawasaki, το οποίο παράγεται και αναπτύσσεται από την Kawasaki και είναι πλήρως νόμιμο για χρήση στο δρόμο.

 • Κατασκευασμένος από οπτικά ορθό πολυκαρβονικό πλαστικό
 • Ο κεντρικός αεραγωγός βελτιώνει τη διαχείριση του αέρα
 • Λογότυπο Kawasaki για εργοστασιακή εμφάνιση

Μεγάλος διάφανος ανεμοθώρακας (Ninja 1000SX & Versys 650)

Μεγάλος διάφανος ανεμοθώρακας, ανθεκτικός στις γρατσουνιές, σχεδιασμένος για να παρέχει πρόσθετη άνεση στην οδήγηση και στυλ. Προϊόν μάρκας Kawasaki, το οποίο αναπτύσσεται από την Kawasaki και είναι πλήρως νόμιμο για χρήση στο δρόμο. Για την τοποθέτηση στη Versys 650, απαιτείται το κιτ στερέωσης ανεμοθώρακα (999941689).

Μεγάλος διάφανος ανεμοθώρακας (Ninja 400)

Μεγάλος διάφανος ανεμοθώρακας για καλύτερη προστασία από τον άνεμο, μεγαλύτερη άνεση και βελτιωμένη εμφάνιση. Αυτός ο ανεμοθώρακας είναι περίπου 15 mm πιο ψηλός και 40 mm πιο πλατύς από τον αρχικό ανεμοθώρακα.

Προϊόν μάρκας Kawasaki, το οποίο παράγεται και αναπτύσσεται από την Kawasaki και είναι πλήρως νόμιμο για χρήση στο δρόμο.

Μεγάλος διάφανος ανεμοθώρακας (Ninja 1000SX)

Μεγάλος διάφανος ανεμοθώρακας, σχεδιασμένος για να παρέχει πρόσθετη άνεση στην οδήγηση.
Αυτός ο ανεμοθώρακας είναι περίπου 24 mm πιο ψηλός από τον στάνταρ ανεμοθώρακα.
Προϊόν μάρκας Kawasaki, το οποίο αναπτύσσεται από την Kawasaki και είναι πλήρως νόμιμο για χρήση στο δρόμο.

Μεγάλος διάφανος ανεμοθώρακας (Vulcan S)

Διάφανος ανεμοθώρακας touring κατασκευασμένος με πολυκαρβονικό πλαστικό.

 • Η σκληρή επίστρωση Quantum βοηθά στην προστασία από γρατζουνιές
 • Απαιτείται βάση στήριξης ανεμοθώρακα και στήριγμα πιρουνιού για ανεμοθώρακα, που πωλούνται ξεχωριστά
 • Ο μεγάλος σταθερός ανεμοθώρακας είναι 435 mm

  Μεγάλος φιμέ ανεμοθώρακας (Ninja 7 Hybrid)

  Μεγάλος φιμέ ανεμοθώρακας για καλύτερη προστασία από τον άνεμο, μεγαλύτερη άνεση και βελτιωμένη εμφάνιση. Αυτός ο ανεμοθώρακας είναι περίπου 15 mm πιο ψηλός και 40 mm πιο πλατύς από τον αρχικό ανεμοθώρακα.

  Προϊόν μάρκας Kawasaki, το οποίο παράγεται και αναπτύσσεται από την Kawasaki και είναι πλήρως νόμιμο για χρήση στο δρόμο.

  Νέο
  Μεγάλος φιμέ ανεμοθώρακας (Ninja 1000SX & Versys 650)

  Μεγάλος φιμέ ανεμοθώρακας, ανθεκτικός στις γρατσουνιές, σχεδιασμένος για να παρέχει πρόσθετη άνεση στην οδήγηση και στυλ. Προϊόν μάρκας Kawasaki, το οποίο αναπτύσσεται από την Kawasaki και είναι πλήρως νόμιμο για χρήση στο δρόμο. Για την τοποθέτηση στη Versys 650, απαιτείται το κιτ στερέωσης ανεμοθώρακα (999941689).

  Μεγάλος φιμέ ανεμοθώρακας (Ninja 400)

  Μεγάλος φιμέ ανεμοθώρακας για καλύτερη προστασία από τον άνεμο, μεγαλύτερη άνεση και βελτιωμένη εμφάνιση. Αυτός ο ανεμοθώρακας είναι περίπου 15 mm πιο ψηλός και 40 mm πιο πλατύς από τον αρχικό ανεμοθώρακα.

  Προϊόν μάρκας Kawasaki, το οποίο παράγεται και αναπτύσσεται από την Kawasaki και είναι πλήρως νόμιμο για χρήση στο δρόμο.

  Μεγάλος φιμέ ανεμοθώρακας (Ninja 1000SX & Versys 650)

  Μεγάλος φιμέ ανεμοθώρακας, ανθεκτικός στις γρατσουνιές, σχεδιασμένος για να παρέχει πρόσθετη άνεση στην οδήγηση και στυλ. Προϊόν μάρκας Kawasaki, το οποίο αναπτύσσεται από την Kawasaki και είναι πλήρως νόμιμο για χρήση στο δρόμο.

  Για την τοποθέτηση στη Versys 650, απαιτείται το κιτ στερέωσης ανεμοθώρακα (999941689).

  Φιμέ ανεμοθώρακας (Ninja 125)

  Σπορ φιμέ ανεμοθώρακας. Ίδιου μεγέθους και σχήματος με τον αρχικό. Με έγκριση EU.

  Φιμέ ανεμοθώρακας (Ninja 650)

  Φιμέ ανεμοθώρακας σε στάνταρ σχήμα για σπορ εμφάνιση. Ο ανεμοθώρακας είναι ρυθμιζόμενος σε 3 θέσεις και με συνολικό εύρος ρύθμισης 60 mm.

  Φιμέ ανεμοθώρακας (Ninja ZX-10R/RR)

  Αυτός ο φιμέ ανεμοθώρακας αγωνιστικού στυλ έχει σχεδιαστεί για να περιορίζει την πίεση του ανέμου και να βελτιώνει την αεροδυναμική. Είναι εγκεκριμένος με έγκριση τύπου μοτοσυκλέτας.

  Φιμέ ανεμοθώρακας (Ninja ZX-6R)

  Φιμέ ανεμοθώρακας στο ίδιο σχήμα και μέγεθος με τον εργοστασιακό.

  Νέο
  Φιμέ ανεμοθώρακας (Ninja ZX-4R/RR)

  Φιμέ ανεμοθώρακας στο ίδιο σχήμα και μέγεθος με τον εργοστασιακό.

  Νέο
  Φιμέ ανεμοθώρακας (Ninja H2 SX/SE)

  Φιμέ ανεμοθώρακας στο ίδιο σχήμα και μέγεθος με τον εργοστασιακό. Με εγκοπή για τον αισθητήρα αυτόματης μεγάλης σκάλας προβολέων.

  Φιμέ ανεμοθώρακας (Ninja 1000SX)

  Φιμέ ανεμοθώρακας στάνταρ σχήματος double bubble για προστασία από τον άνεμο και βελτιωμένη εμφάνιση. Με λογότυπο Kawasaki και έγκριση τύπου ΕΕ.

  Μεγάλο φιμέ κάλυμμα πίνακα οργάνων (Z900/70kW/SE)

  Το μεγαλύτερο κάλυμμα πίνακα οργάνων ανεβάζει τη ροή του αέρα από το μπροστινό φέρινγκ, διατηρώντας παράλληλα μια συνολικά επιθετική όψη.

  • Κατασκευάζεται από ελαφρώς ημιδιαφανές μαύρο πλαστικό ABS υψηλής πυκνότητας
  • 51mm (2”) πιο φαρδύ και 102mm (4”) πιο ψηλό από το εργοστασιακό κάλυμμα πίνακα οργάνων
  • Περιλαμβάνει τις απαραίτητες βάσεις στήριξης, τον εξοπλισμό και τις οδηγίες εγκατάστασης

  Μεγάλο φιμέ κάλυμμα πίνακα οργάνων (Z650)

  Μεγάλο φιμέ κάλυμμα πίνακα οργάνων για βελτιωμένη προστασία και σπορ εμφάνιση. 10cm πιο πλατύ και 5cm πιο ψηλό από το αρχικό.

  Μεγάλο φιμέ κάλυμμα πίνακα οργάνων (Z900RS/SE)

  Φιμέ κάλυμμα πίνακα οργάνων σε στυλ Café για βελτιωμένη προστασία από τον άνεμο.

  Μεγάλο κάλυμμα πίνακα οργάνων (Z H2/ SE)

  Το διαφανές κάλυμμα πίνακα οργάνων ανεβάζει τη ροή του αέρα από το μπροστινό φέρινγκ. Περίπου 5cm πιο ψηλό και 5cm πιο φαρδύ με άκρη αεροτομής για βελτιωμένη προστασία από τον αέρα και άνεση.

  Στήριγμα πιρουνιού για ανεμοθώρακα (Vulcan S)

  Το στήριγμα πιρουνιού για ανεμοθώρακα αποτελεί απαραίτητο εξάρτημα για την τοποθέτηση του μεγάλου ή του μεσαίου ανεμοθώρακα ή του ανεμοθώρακα Café και πωλείται ξεχωριστά

   Βάση στήριξης ανεμοθώρακα (Vulcan S)

  Η βάση στήριξης σταθερού ανεμοθώρακα αποτελεί απαραίτητο εξάρτημα για την τοποθέτηση του σταθερού μεγάλου ή μεσαίου ανεμοθώρακα και πωλείται ξεχωριστά.

  • Ατσάλι με επίστρωση πούδρας

  Σετ βαλιτσών (2 x 28L)

  Σετ βαλιτσών 56L που ελευθερώνονται γρήγορα και μπορούν να χωρέσουν τα περισσότερα κράνη full-face. Οι βαλίτσες έχουν σχεδιαστεί για να στερεώνονται στις χειρολαβές και τα μαρσπιέ, αφήνοντας αναλλοίωτη τη σπορ αισθητική της μοτοσυκλέτας όταν αφαιρεθούν. Καταλαμβάνουν μικρό πλάτος 93cm τοποθετημένες και είναι κατάλληλες για κίνηση με υψηλές ταχύτητες.
  Το σετ απαιτεί:

  • Κιτ τοποθέτησης βαλιτσών
  • Σετ καλυμμάτων βαλιτσών
  • Σετ διακοσμητικών λωρίδων βαλιτσών
  • Σετ κλειδαριών βαλιτσών

  Σετ κλειδαριών βαλιτσών

  Το σετ κλειδαριών χρησιμοποιεί το κλειδί του διακόπτη ανάφλεξης ώστε να δημιουργηθεί ένα σύστημα μοναδικού κλειδιού τόσο για τις βαλίτσες όσο και για το όχημα.

  • Μόλις πραγματοποιηθεί το ταίριασμα των κλειδαριών με το κλειδί του διακόπτη ανάφλεξης, το κλειδί μπορεί να χρησιμοποιείται και για τις βαλίτσες
  • Υλικό: Ατσάλι
  • Περιλαμβάνει: Όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό

  Σετ καλυμμάτων βαλιτσών

  Σετ καλυμμάτων για βαλίτσες 28L. Διατίθεται σε όλα σχεδόν τα τυποποιημένα εργοστασιακά χρώματα.

  Σετ διακοσμητικών λωρίδων βαλιτσών

  Σετ διακοσμητικών λωρίδων για βαλίτσες 28L. Διατίθεται σε όλα σχεδόν τα τυποποιημένα εργοστασιακά χρώματα.

  Σετ εσωτερικών τσαντών για βαλίτσες

  Μαύρες τσάντες από νάιλον με φερμουάρ που σάς διευκολύνουν να πακετάρετε τα πράγματά σας και να τα βάλετε στις βαλίτσες που κλειδώνουν.
  Μόλις φτάσετε στον προορισμό σας, απλά παίρνετε τις εσωτερικές τσάντες με τα πράγματά σας και φεύγετε, αφήνοντας τις βαλίτσες πάνω στη μοτοσικλέτα σας.

  • Αριστερή και δεξιά τσάντα
  • Διατίθεται ως προαιρετικός εξοπλισμός για τις βαλίτσες 28L, πωλείται ξεχωριστά

  Ημι-μαλακά σακίδια σέλας (Ninja 650 & Z650)

  Σετ ημι-μαλακών σακιδίων σέλας από νάιλον με ανακλαστικό ρέλι και λογότυπο Kawasaki.

  • Με εσωτερικό δίχτυ που συγκρατεί τις αποσκευές στη θέση τους όταν ανοίγει το σακίδιο
  • Πλαϊνή τσέπη για μικροαντικείμενα. Εύκολη τοποθέτηση πάνω σε μεταλλική βάση στήριξης με κλιπ
  • Περιλαμβάνονται αδιάβροχες εσωτερικές τσάντες
  • Μ312mm, Π213mm,Υ341mm (μία πλευρά)
  • Μέγιστο βάρος φορτίου 3kg (μία πλευρά)
  • Χωρητικότητα περίπου 14L (μία πλευρά)
  • Το πλάτος του συστήματος είναι 815mm
  Απαιτείται κατάλληλη βάση στήριξης για την τοποθέτηση. (Το σετ σακιδίων δεν μπορεί να συνδυαστεί με top case ή πλήρες σύστημα εξάτμισης Arrow)

  Τσάντα ρεζερβουάρ (4L) με παράθυρο

  Ημι-άκαμπτη τσάντα ρεζερβουάρ από νάιλον ειδικά σχεδιασμένη για το σχήμα του ρεζερβουάρ καυσίμου.
  Τσάντα ρεζερβουάρ σε μαύρο/γκρι με ανακλαστικό ρέλι και λογότυπο Kawasaki.
  Τσέπη με διάφανο πλαστικό παράθυρο στο πάνω μέρος της τσάντας ρεζερβουάρ με οπή για ακουστικό.
  Εσωτερικά διαθέτει χωρίσματα που εμποδίζουν τη μετατόπιση των αντικειμένων.
  Περιλαμβάνει λουρί ώμου και κάλυμμα βροχής με διάφανο παράθυρο.
  Μ350mm, Π223mm,Υ150mm
  Μέγιστο βάρος φορτίου 2kg
  Χωρητικότητα περίπου 4 λίτρα.
  Απαιτείται κατάλληλη βάση στήριξης για την τοποθέτηση.

  Τσάντα ρεζερβουάρ (4L), Μακρύ λουρί

  Ημι-άκαμπτη τσάντα ρεζερβουάρ από πολυεστέρα ειδικά σχεδιασμένη για το σχήμα του ρεζερβουάρ καυσίμου.

  • Τσάντα ρεζερβουάρ σε μαύρο/γκρι χρώμα με ανακλαστικό ρέλι και λογότυπο Kawasaki
  • Εσωτερικά διαθέτει χωρίσματα που εμποδίζουν τη μετατόπιση των αντικειμένων
  • Περιλαμβάνει λουρί ώμου και κάλυμμα βροχής με διάφανο παράθυρο.
  • Μ350mm, Π223mm,Υ150mm
  • Μέγιστο βάρος φορτίου 2kg
  • Χωρητικότητα περίπου 4 λίτρα
  • Απαιτείται κατάλληλη βάση στήριξης για την τοποθέτηση

   Top Case (47L)

   Αδιάβροχος αποθηκευτικός χώρος 47 λίτρων που κλειδώνει, για τα προσωπικά σας αντικείμενα. Χωράει δύο κράνη full-face. Απαιτείται βάση τοποθέτησης και ειδικά εξαρτήματα για το μοντέλο.

   • Το σύστημα μοναδικού κλειδιού της Kawasaki σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε για την κλειδαριά το κλειδί του διακόπτη ανάφλεξης – Ανατρέξτε στο γράμμα στο κλειδί σας για να προσδιορίσετε αν χρειάζεστε ένα σύστημα Τύπου Α ή Τύπου Β.
   • Τα λογότυπα Kawasaki και η εργοστασιακού στυλ επένδυση προσδίδουν εξατομικευμένη εμφάνιση στη μοτοσυκλέτα σας
   • Κατασκευασμένο από χυτό πλαστικό ABS
   • Απαιτείται πλάκα υποδοχής, χρωματιστό πάνελ, διακοσμητική πλακέτα και σύστημα μοναδικού κλειδιού, τα οποία πωλούνται όλα ξεχωριστά
   • Διαστάσεις 432mm (17”) Μ x 584mm (23”) Π x 305mm (12”) Υ
   • Το όριο φορτίου για το Top Case είναι 5 κιλά (11 lbs.)
   • Στη Ninja 1000 SX, το Top Case (47L) δεν είναι συμβατό με τις βαλίτσες.

   Βάση στήριξης Top Case (47L) (Ninja 1000SX)

   Βάση στήριξης Top Case (47L) για τη Ninja 1000SX.
   Δεν είναι συμβατό με το σετ βαλιτσών (2 x 28L).

   Βάση τοποθέτησης Top Case (47L) (Versys 1000/S/SE)

   Βάση τοποθέτησης Top Case (47L) για όλα τα μοντέλα Versys 1000.
   Αυτή η βάση τοποθέτησης που πωλείται ξεχωριστά είναι απαραίτητη για την εγκατάσταση του Top Case 47L.

   Σετ κλειδαριών Top Case

   Σύστημα ενός μοναδικού κλειδιού για να ανοίγετε εύκολα το top case χρησιμοποιώντας το κλειδί του διακόπτη ανάφλεξης (εσωτερική εγκοπή).

   Καλύμματα Top Case (47L)

   Επιλέξτε το κάλυμμα top case που ταιριάζει με το χρώμα και τα γραφικά της μοτοσυκλέτας σας.

   Κλειδαριά για Top Case (47L), Τύπου Β

   Σύστημα μοναδικού κλειδιού για το top case 47L, που σας επιτρέπει να ανοίγετε εύκολα το top case χρησιμοποιώντας το κλειδί του διακόπτη ανάφλεξης.

   Εσωτερική Τσάντα Top Case (47L)

   Η ανθεκτική, αδιάβροχη τσάντα με χωρίσματα σάς διευκολύνει να πακετάρετε τα πράγματά σας και να τα βάλετε στο Top Case με κλειδαριά. Μόλις φτάσετε στον προορισμό σας, απλά παίρνετε την εσωτερική τσάντα με τα πράγματά σας αφήνοντας το Top Case πάνω στη μοτοσικλέτα σας.

   • Από νάιλον με ανακλαστικό ρέλι
   • Προαιρετικός εξοπλισμός του Top Case (47L), το οποίο πωλείται χωριστά

   Μαξιλαράκι πλάτης για Top Case (47L)

   Για βέλτιστη άνεση του συνεπιβάτη. Διαθέτει κάλυμμα με ραφή από συνθετικό δέρμα και ποιοτική αίσθηση.

   Κάλυμμα Top Case (30L)

   Κάλυμμα για top case 30L. Διατίθεται σε όλα σχεδόν τα τυποποιημένα εργοστασιακά χρώματα.

   Σετ δερμάτινων σακιδίων σέλας

   Διατηρήστε ασφαλή τα προσωπικά σας αντικείμενα στον δρόμο με τα σακίδια σέλας που συμπληρώνουν το συνολικό στυλ της μοτοσυκλέτας σας. Αυτό το σετ μαύρων δερμάτινων σακιδίων σέλας διαθέτει ενισχύσεις για να διατηρείται το σχήμα τους σε όλες τις συνθήκες οδήγησης. Το σύστημα γρήγορης απελευθέρωσης στο εσωτερικό του σακιδίου επιτρέπει την εύκολη αφαίρεση των σακιδίων από τη βάση στήριξης, χωρίς εργαλεία. Ανθεκτικό βινύλιο, με αντοχή στο νερό ναυτικού επιπέδου, με επένδυση από γνήσιο δέρμα. Μια εσωτερική τσέπη διατηρεί ξεχωριστά και προστατευμένα τα σημαντικά χαρτιά και έγγραφα. Ένα μαγνητικό κούμπωμα στο καπάκι διευκολύνει την πρόσβαση στα πράγματά σας. Το σύστημα τοποθέτησης KQR™ επιτρέπει την εύκολη τοποθέτηση των σακιδίων σέλας KQR™ μόλις εγκατασταθεί. (Φορτίο 2. 2kg ανά σακίδιο, Εσωτερικές διαστάσεις: Υ26 x Μ33 x Β 13cm) Απαιτείται κιτ στερέωσης KQR™ και βάσεις σακιδίων (πωλούνται ξεχωριστά)

   Άγκιστρο πρόσδεσης αποσκευών (Z650RS)

   Άγκιστρο πρόσδεσης και κιτ στερέωσης για τις αποσκευές, 4 σημείων

   Σετ παξιμαδιών στερέωσης αποσκευών (W800)

   Παξιμάδια στερέωσης (σετ δύο τεμαχίων) για την ασφάλιση των αποσκευών σας.

   Σχάρα αποσκευών, Χρωμίου (W800)

   Η σχάρα αποσκευών από επιχρωμιωμένο ατσάλι τοποθετείται στο πίσω πλαίσιο.

   • Σχεδιασμένη από την Kawasaki έτσι ώστε να ενισχύει το στυλ της W800, προσφέρει επιπλέον χώρο για ό,τι θέλετε να μεταφέρετε μαζί σας
   • Περιλαμβάνονται όλες οι απαραίτητες βάσεις στήριξης και ο εξοπλισμός
   • Δεν είναι συμβατή με την μπάρα χειρολαβής συνεπιβάτη

    Σχάρα αποσκευών, Μαύρη (W800)

    Η σχάρα αποσκευών από μαύρο ατσάλι τοποθετείται στο πίσω πλαίσιο.

    • Σχεδιασμένη από την Kawasaki έτσι ώστε να ενισχύει το στυλ της W800, προσφέρει επιπλέον χώρο για ό,τι θέλετε να μεταφέρετε μαζί σας
    • Περιλαμβάνονται όλες οι απαραίτητες βάσεις στήριξης και ο εξοπλισμός
    • Δεν είναι συμβατή με την μπάρα χειρολαβής συνεπιβάτη

     Σχάρα αποσκευών (Eliminator 500/SE)

     Η σχάρα αποσκευών από μαύρο ατσάλι τοποθετείται στο πίσω πλαίσιο.

     • Σχεδιασμένη από την Kawasaki έτσι ώστε να συμπληρώνει το στυλ της Eliminator 500, προσφέρει επιπλέον χώρο για ό,τι θέλετε να μεταφέρετε μαζί σας.
     • Περιλαμβάνεται όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός
     • Δεν είναι συμβατή με την προαιρετική μπάρα χειρολαβής συνεπιβάτη

      Νέο
      Σετ στηριγμάτων σακιδίων σέλας (Vulcan S)

      Το σετ στηριγμάτων σακιδίων σέλας αποτελεί απαραίτητο εξάρτημα για τη στερέωση του σετ σακιδίων σέλας ή του σετ μαλακών σακιδίων και πωλείται ξεχωριστά.

      • Ανθεκτική κατασκευή από ατσάλι με επίστρωση πούδρας και ενσωματωμένο σύστημα τοποθέτησης

      Σέλα Sport (Ninja ZX-4R/RR)

      Κατασκευασμένη για να ταιριάζει και να συμπληρώνει τη Ninja ZX-4R/RR, αυτή η σέλα διαθέτει σκληρή επένδυση ουρεθάνης που ενισχύει την αίσθηση πρόσφυσης του πίσω τροχό κατά τη σπορ οδήγηση.

      • Χρησιμοποιεί την εργοστασιακή βάση σέλας και εξαρτήματα για εργοστασιακή εφαρμογή
      • Περιλαμβάνει όλα τα εξαρτήματα που απαιτούνται για την αντικατάσταση της τυπικής σέλας

      Νέο
      Σέλα οδηγού Comfort (Ninja 400 & Z400)

      Κατασκευασμένη για να ταιριάζει απόλυτα και να συμπληρώνει τη Z400 ή τη Ninja 400, αυτή η σέλα ενισχύει την άνεση για τους πιο ψηλούς αναβάτες.

      • Η ψηλή σέλα αναβάτη ERGO-FIT® είναι 25 mm πιο ψηλή από την εργοστασιακή σέλα και παρέχεται πλήρως συναρμολογημένη
      • Χρησιμοποιεί τη βάση και τα στοιχεία της εργοστασιακής σέλας για εργοστασιακή εφαρμογή
      • Αφρώδες υλικό PVC με κάλυμμα βινυλίου, περιλαμβάνονται όλα τα εξαρτήματα που απαιτούνται για την αντικατάσταση της εργοστασιακής σέλας

      Σέλα Comfort οδηγού (Z H2/SE)

      Η σέλα Comfort παρέχει υποστήριξη και άνεση σε μεγάλες αποστάσεις για τον οδηγό και τον συνεπιβάτη.

      • Η ένθετη γέλη εξισορροπεί την πίεση του καθίσματος
      • 20mm πιο ψηλή από την τυπική σέλα
      • Πλήρης αντικατάσταση της εργοστασιακής σέλας
      • Χρησιμοποιεί την εργοστασιακή βάση σέλας και εξαρτήματα για εργοστασιακή εφαρμογή

      Σέλα οδηγού Comfort (Ninja 125)

      Κατασκευασμένη για να ταιριάζει απόλυτα και να συμπληρώνει τη Ninja 125, αυτή η σέλα ενισχύει την άνεση για τους πιο ψηλούς αναβάτες.

      • Η ψηλή σέλα αναβάτη ERGO-FIT® είναι 20 mm πιο ψηλή από την εργοστασιακή σέλα και παρέχεται πλήρως συναρμολογημένη
      • Χρησιμοποιεί τη βάση και τα στοιχεία της εργοστασιακής σέλας για εργοστασιακή εφαρμογή
      • Αφρώδες υλικό PVC με κάλυμμα βινυλίου, περιλαμβάνονται όλα τα εξαρτήματα που απαιτούνται για την αντικατάσταση της εργοστασιακής σέλας

      Άνετη σέλα οδηγού (Eliminator 500/SE)

      Κατασκευασμένη για να ταιριάζει απόλυτα και να συμπληρώνει την Eliminator 500, αυτή η σέλα ενισχύει την άνεση οδήγησης για τους πιο ψηλούς αναβάτες.

      • Η σέλα ERGO-FIT® είναι 30 mm πιο ψηλή από την τυπική σέλα και παρέχεται πλήρως συναρμολογημένη
      • Χρησιμοποιεί την εργοστασιακή βάση σέλας και εξαρτήματα για εργοστασιακή εφαρμογή
      • Περιλαμβάνει όλα τα εξαρτήματα που απαιτούνται για την αντικατάσταση της τυπικής σέλας

      Νέο
      Σέλα οδηγού σχεδίασης SE (Eliminator 500/SE)

      Κατασκευασμένη για να ταιριάζει απόλυτα και να συμπληρώνει την Eliminator 500, αυτή η σέλα ενισχύει την άνεση οδήγησης στο τυπικό ύψος σέλας 735 mm.

      • Χρησιμοποιεί την εργοστασιακή βάση σέλας και εξαρτήματα για εργοστασιακή εφαρμογή

      Νέο
      Σέλα Comfort συνεπιβάτη (Z H2/SE)

      Κατασκευασμένη για να ταιριάζει απόλυτα και να συμπληρώνει την Z H2, αυτή η σέλα ενισχύει την άνεση για τους πιο ψηλούς συνεπιβάτες.

      • Η ψηλή σέλα συνεπιβάτη ERGO-FIT® είναι 10 mm πιο ψηλή από την εργοστασιακή σέλα και παρέχεται πλήρως συναρμολογημένη
      • Χρησιμοποιεί τη βάση και τα στοιχεία της εργοστασιακής σέλας για εργοστασιακή εφαρμογή
      • Αφρώδες υλικό PVC με κάλυμμα βινυλίου
      • Περιλαμβάνει όλα τα εξαρτήματα που απαιτούνται για την αντικατάσταση της εργοστασιακής σέλας

      Σέλα συνεπιβάτη Comfort (Z900/70kW/SE)

      Κατασκευασμένη για να ταιριάζει απόλυτα και να συμπληρώνει τη Z900, αυτή η σέλα ενισχύει την άνεση για τους πιο ψηλούς συνεπιβάτες. Αυτή η ψηλή άνετη σέλα συνεπιβάτη ERGO-FIT® είναι 20mm πιο ψηλή από την εργοστασιακή σέλα συνεπιβάτη.

      Σέλα Comfort (Ninja 1000SX)

      Η σέλα Gel δύο τεμαχίων παρέχει υποστήριξη και άνεση για μεγάλες αποστάσεις για τον οδηγό και τον συνεπιβάτη.

      • Ύψος σέλας οδηγού αυξημένο κατά 15 mm σε σχέση με την εργοστασιακή
      • Η ένθετη γέλη και στα δύο τμήματα εξισορροπεί την πίεση του καθίσματος
      • Η κατασκευή του καλύμματος διαθέτει υλικό χαμηλής παγίδευσης θερμότητας που επιτρέπει σημαντικά μειωμένη απορρόφηση της θερμότητας μετά από παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο
      • Το κάλυμμα σέλας διαθέτει πλευρικό υλικό και ραφές σε αντίθεση και το λογότυπο της Kawasaki
      • 100% πλήρης για αντικατάσταση της εργοστασιακής σέλας
      • Χρησιμοποιεί τη βάση και τα στοιχεία της εργοστασιακής σέλας για εργοστασιακή εφαρμογή

      Χαμηλή σέλα οδηγού (Z900/70kW/SE)

      Χαμηλή μπροστινή σέλα ERGO-FIT™ που είναι 20mm πιο χαμηλή από την αρχική σέλα. Διευκολύνει την πρόσβαση των ποδιών στο έδαφος. (Το συνολικό ύψος καθίσματος με αυτή τη σέλα είναι 800 mm)

      Χαμηλή σέλα οδηγού (Ninja H2 SX/SE)

      Χαμηλή μπροστινή σέλα ERGO-FIT™ που είναι 15mm πιο χαμηλή από την αρχική σέλα. Το χαμηλότερο ύψος σέλας και το προσαρμοσμένο προφίλ διευκολύνουν την πρόσβαση των ποδιών στο έδαφος.

      Χαμηλή σέλα οδηγού (Ninja 1000SX)

      Αυτή η χαμηλή σέλα είναι λεπτότερη και αυτό διευκολύνει την πρόσβαση των ποδιών στο έδαφος όταν η μοτοσυκλέτα είναι σταματημένη.
      Για τη Z1000SX MY17-MY19, η σέλα είναι 8 mm πιο χαμηλή από την αρχική.
      Για τη Ninja 1000SX MY20->, η σέλα είναι 28 mm πιο χαμηλή από την αρχική.

      Χαμηλή σέλα οδηγού (Z125)

      Χαμηλή μπροστινή σέλα ERGO-FIT™ που είναι 25mm πιο χαμηλή από την αρχική σέλα. Το χαμηλότερο ύψος σέλας και το προσαρμοσμένο προφίλ διευκολύνουν την πρόσβαση των ποδιών στο έδαφος.

      Χαμηλή σέλα οδηγού (Eliminator 500/SE)

      Χαμηλή σέλα οδηγού ERGO-FIT™ που είναι 20 mm πιο χαμηλή από την αρχική σέλα.
      Διευκολύνει την πρόσβαση των ποδιών στο έδαφος. (Το συνολικό ύψος καθίσματος με αυτή τη σέλα είναι 715 mm)

      Νέο
      Χαμηλή σέλα (Versys 1000/S/SE)

      Η περιοχή της σέλας του αναβάτη είναι 20mm χαμηλότερη και στενότερη από τη στάνταρ, παρέχοντας σταθερή στήριξη.

      Χαμηλή σέλα (Z900RS/SE)

      Μια κομψή σέλα για τον αναβάτη χαμηλότερου ύψους.

      • Χαμηλώνει το ύψος της σέλας κατά 35mm
      • Αντικαθιστά την αρχική σέλα

      Χαμηλή σέλα (Z650RS)

      Μια κομψή σέλα για τον αναβάτη χαμηλότερου ύψους.

      • Χαμηλώνει το ύψος της σέλας κατά 20mm
      • Αντικαθιστά την αρχική σέλα

      Χαμηλή σέλα (W800)

      Η χαμηλή σέλα ERGO-FIT® μειώνει το ύψος της σέλας κατά 25mm και διαθέτει πιο στενό μπροστινό μέρος.

      • Το βινύλιο της σέλας είναι το ίδιο υλικό τύπου υψηλής ελαστικότητας που χρησιμοποιείται στις στάνταρ σέλες
      • Κατασκευασμένη για να ταιριάζει απόλυτα και να συμπληρώνει τη W800
      • Περιλαμβάνει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό τοποθέτησης

      Σέλα Café (W800)

      Σέλα Café ERGO-FIT®, κατασκευασμένη για να ταιριάζει απόλυτα και να συμπληρώνει τη W800.
      Περιλαμβάνει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό τοποθέτησης.

      Σετ χούφτες

      Το σετ χούφτες είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό.

      • Περιλαμβάνεται όλος ο εξοπλισμός και οδηγίες

      Σετ θερμαινόμενων γκριπ (Ninja 1000SX)

      Διατηρεί τα χέρια σας ζεστά στο δρόμο με ένα σύστημα θέρμανσης γκριπ που είναι εργονομικά σχεδιασμένο ώστε να ελαχιστοποιεί τον πρόσθετο όγκο στο γκριπ.

      • Επιλογή χαμηλής, μεσαίας ή υψηλής ρύθμισης με το πάτημα ενός κουμπιού
      • Η ενδεικτική λυχνία στο αριστερό γκριπ βελτιώνει την ορατότητα των ρυθμίσεων
      • Σετ γκριπ με όλες τις απαραίτητες καλωδιώσεις, βάσεις στήριξης και εξοπλισμό
      • Συνιστάται εγκατάσταση από αντιπρόσωπο

      Σετ θερμαινόμενων γκριπ (Versys 1000)

      Διατηρεί τα χέρια σας ζεστά στο δρόμο με ένα σύστημα θέρμανσης γκριπ που είναι εργονομικά σχεδιασμένο ώστε να ελαχιστοποιεί τον πρόσθετο όγκο στο γκριπ.

      • Επιλογή χαμηλής, μεσαίας ή υψηλής ρύθμισης με το πάτημα ενός κουμπιού
      • Η ενδεικτική λυχνία στο αριστερό γκριπ βελτιώνει την ορατότητα των ρυθμίσεων
      • Σετ γκριπ με όλες τις απαραίτητες καλωδιώσεις, βάσεις στήριξης και εξοπλισμό
      • Συνιστάται εγκατάσταση από αντιπρόσωπο

      Σετ θερμαινόμενων γκριπ (Z900RS/SE)

      Διατηρεί τα χέρια σας ζεστά στο δρόμο με ένα σύστημα θέρμανσης γκριπ που είναι εργονομικά σχεδιασμένο ώστε να ελαχιστοποιεί τον πρόσθετο όγκο στο γκριπ.

      • Επιλογή χαμηλής, μεσαίας ή υψηλής ρύθμισης με το πάτημα ενός κουμπιού
      • Η ενδεικτική λυχνία στο αριστερό γκριπ βελτιώνει την ορατότητα των ρυθμίσεων
      • Σετ γκριπ με όλες τις απαραίτητες καλωδιώσεις, βάσεις στήριξης και εξοπλισμό
      • Συνιστάται εγκατάσταση από αντιπρόσωπο

      Σετ θερμαινόμενων γκριπ (W800)

      Διατηρεί τα χέρια σας ζεστά στο δρόμο με ένα σύστημα θέρμανσης γκριπ που είναι εργονομικά σχεδιασμένο ώστε να ελαχιστοποιεί τον πρόσθετο όγκο στο γκριπ.

      • Επιλογή χαμηλής, μεσαίας ή υψηλής ρύθμισης με το πάτημα ενός κουμπιού
      • Η ενδεικτική λυχνία στο αριστερό γκριπ βελτιώνει την ορατότητα των ρυθμίσεων
      • Σετ θερμαντήρων γκριπ με όλες τις απαραίτητες καλωδιώσεις, βάσεις στήριξης και εξοπλισμό
      • Συνιστάται εγκατάσταση από αντιπρόσωπο

      Σετ θερμαινόμενων γκριπ (Z H2/SE)

      Διατηρεί τα χέρια σας ζεστά στο δρόμο με ένα σύστημα θέρμανσης γκριπ που είναι εργονομικά σχεδιασμένο ώστε να ελαχιστοποιεί τον πρόσθετο όγκο στο γκριπ.

      • Επιλογή χαμηλής, μεσαίας ή υψηλής ρύθμισης με το πάτημα ενός κουμπιού
      • Η ενδεικτική λυχνία στο αριστερό γκριπ βελτιώνει την ορατότητα των ρυθμίσεων
      • Σετ γκριπ με όλες τις απαραίτητες καλωδιώσεις, βάσεις στήριξης και εξοπλισμό
      • Συνιστάται εγκατάσταση από αντιπρόσωπο

      Σετ θερμαινόμενων γκριπ (Versys 650)

      Το σετ θερμαινόμενων γκριπ αντικαθιστά τα εργοστασιακά γκριπ.

      • Απαιτείται κιτ ρελέ, το οποίο πωλείται ξεχωριστά

      Σετ θερμαινόμενων γκριπ (Ninja ZX-10R/RR)

      Διατηρεί τα χέρια σας ζεστά στο δρόμο με ένα σύστημα θέρμανσης γκριπ που είναι εργονομικά σχεδιασμένο ώστε να ελαχιστοποιεί τον πρόσθετο όγκο στο γκριπ.

      • Επιλογή χαμηλής, μεσαίας ή υψηλής ρύθμισης με το πάτημα ενός κουμπιού
      • Η ενδεικτική λυχνία στο αριστερό γκριπ βελτιώνει την ορατότητα των ρυθμίσεων
      • Σετ γκριπ με όλες τις απαραίτητες καλωδιώσεις, βάσεις στήριξης και εξοπλισμό
      • Συνιστάται εγκατάσταση από αντιπρόσωπο

      Σετ πλαϊνών χειρολαβών, Χρωμίου (Z650RS)

      Σετ δύο πλαϊνών χειρολαβών χρωμίου ειδικά σχεδιασμένων για τη Z650RS. Τοποθετούνται στις πλαϊνές πλευρές του καθίσματος.
      Οι πλαϊνές χειρολαβές δεν μπορούν να τοποθετηθούν μαζί με τη μπάρα χειρολαβής στη Z650RS.

      Σετ πλαϊνών χειρολαβών, Μαύρο (Z650RS)

      Σετ δύο μαύρων πλαϊνών χειρολαβών ειδικά σχεδιασμένων για τη Z650RS. Τοποθετούνται στις πλαϊνές πλευρές του καθίσματος.
      Οι πλαϊνές χειρολαβές δεν μπορούν να τοποθετηθούν μαζί με τη μπάρα χειρολαβής στη Z650RS.

      Μπάρα χειρολαβής συνεπιβάτη, Χρωμίου (Z650RS)

      Προσφέρετε ακόμα μεγαλύτερη άνεση στον συνεπιβάτη σας με αυτήν την κλασικού στυλ μπάρα χειρολαβής.

      • Κατασκευασμένη από επιχρωμιωμένο ατσάλι
      • Περιλαμβάνει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό
      • Δεν είναι συμβατή με το σετ πλαϊνών χειρολαβών

      Μπάρα χειρολαβής συνεπιβάτη, Μαύρη (Z650RS)

      Προσφέρετε ακόμα μεγαλύτερη άνεση στον συνεπιβάτη σας με αυτήν την κλασικού στυλ μπάρα χειρολαβής.

      • Κατασκευασμένη από μαύρο βαμμένο ατσάλι
      • Περιλαμβάνει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό
      • Δεν είναι συμβατή με το σετ πλαϊνών χειρολαβών

      Μπάρα χειρολαβής συνεπιβάτη, Χρωμίου (Z900RS/SE)

      Προσφέρετε ακόμα μεγαλύτερη άνεση στον συνεπιβάτη σας με αυτήν την κλασικού στυλ μπάρα χειρολαβής.

      • Κατασκευασμένη από επιχρωμιωμένο ατσάλι
      • Περιλαμβάνει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό
      • Δεν είναι συμβατή με το σετ πλαϊνών χειρολαβών

       Μπάρα χειρολαβής συνεπιβάτη, Μαύρη (W800)

       Προσφέρετε ακόμα μεγαλύτερη άνεση στον συνεπιβάτη σας με αυτήν την κλασικού στυλ μπάρα χειρολαβής.

       • Κατασκευασμένη από ανθεκτικό ατσάλι
       • Περιλαμβάνει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό
       • Δεν είναι συμβατή με τη σχάρα αποσκευών

        Μπάρα χειρολαβής συνεπιβάτη (Eliminator 500/SE)

        Προσφέρετε ακόμα μεγαλύτερη άνεση στον συνεπιβάτη σας με αυτήν την μπάρα χειρολαβής.

        • Περιλαμβάνει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό

        Νέο
        Σετ πλαϊνών χειρολαβών, Χρωμίου (Z900RS/SE)

        Σετ δύο πλαϊνών χειρολαβών χρωμίου ειδικά σχεδιασμένων για τη Z900RS. Τοποθετούνται στις πλαϊνές πλευρές του καθίσματος. Οι πλαϊνές χειρολαβές συνιστώνται σε συνδυασμό με το κεντρικό σταντ για να διευκολύνουν το χειρισμό της μοτοσυκλέτας.
        Οι πλαϊνές χειρολαβές δεν μπορούν να τοποθετηθούν μαζί με τη μπάρα χειρολαβής στη Z900RS.

        Μπάρα χειρολαβής συνεπιβάτη, Χρωμίου (W800)

        Προσφέρετε ακόμα μεγαλύτερη άνεση στον συνεπιβάτη σας με αυτήν την κλασικού στυλ μπάρα χειρολαβής.

        • Κατασκευασμένη από ανθεκτικό επιχρωμιωμένο ατσάλι
        • Περιλαμβάνει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό τοποθέτησης
        • Δεν είναι συμβατή με τη σχάρα αποσκευών

         Quick Shifter (Versys 1000)

         Σύστημα γρήγορης αλλαγής ταχυτήτων πάνω και κάτω. Στάνταρ για τη Versys 1000 SE.
         Απαιτείται εργαλείο KVCI. Ρωτήστε τον τοπικό αντιπρόσωπο.

         Στήριγμα πλάτης συνεπιβάτη (Vulcan S)

         Σταθερό στήριγμα πλάτης με μαξιλαράκι που παρέχει άνεση στον συνεπιβάτη. Η κατασκευή από μαύρο χάλυβα ανορθώνεται σε ύψος 20cm από την επιφάνεια της σέλας. Σχεδιασμένο για να ταιριάζει με τη σχάρα αποσκευών προαιρετικού εξοπλισμού (πωλείται ξεχωριστά) (Μπορεί να συνδυαστεί μόνο με το κιτ σακιδίων σέλας με σταθερές βάσεις στήριξης)

         Κάλυμμα ψυγείου (Ninja ZX-4R/RR)

         Το κομψό κάλυμμα ψυγείου συμβάλλει στην προστασία του ψυγείου σας από τα θραύσματα του δρόμου με ανθεκτικά μεταλλικά πλέγματα.

         • Το μοτίβο κοπής με λέιζερ προσφέρει αυξημένη ροή αέρα ενώ προσθέτει ελάχιστο βάρος

         Νέο
         Κάλυμμα ψυγείου (Z900/70kW/SE)

         Η κομψή επένδυση ψυγείου συμβάλλει στην προστασία του ψυγείου σας από τα θραύσματα του δρόμου με ανθεκτικό μεταλλικό πλέγμα.

         • Το μοτίβο κοπής με λέιζερ προσφέρει μέγιστη ροή αέρα ενώ προσθέτει ελάχιστο βάρος

         Κάλυμμα ψυγείου (Ninja 400 & Z400)

         Η κομψή επένδυση ψυγείου συμβάλλει στην προστασία του ψυγείου σας από τα θραύσματα του δρόμου με ανθεκτικά μεταλλικά πλέγματα.

         • Το μοτίβο κοπής με λέιζερ προσφέρει αυξημένη ροή αέρα ενώ προσθέτει ελάχιστο βάρος

         Κάλυμμα ψυγείου (Z650RS)

         Το κομψό κάλυμμα ψυγείου συμβάλλει στην προστασία του ψυγείου από τα θραύσματα του δρόμου με ανθεκτικό μεταλλικό πλέγμα.

         • Το μοτίβο κοπής με λέιζερ προσφέρει αυξημένη ροή αέρα ενώ προσθέτει ελάχιστο βάρος

         Κάλυμμα ψυγείου (Versys 1000/S/SE)

         Κάλυμμα ψυγείου από κράμα αλουμινίου με μοτίβο κοπής με λέιζερ για στυλ και προστασία της μοτοσυκλέτας σας.

         Κάλυμμα ψυγείου (Z900RS/SE)

         Το κομψό κάλυμμα ψυγείου συμβάλλει στην προστασία του ψυγείου από τα θραύσματα του δρόμου με ανθεκτικό μεταλλικό πλέγμα.

         • Το μοτίβο κοπής με λέιζερ προσφέρει αυξημένη ροή αέρα ενώ προσθέτει ελάχιστο βάρος

         Κάλυμμα ψυγείου (Ninja 650 & Z650)

         Επένδυση ψυγείου από ανοξείδωτο ατσάλι με λογότυπο Kawasaki.

         Κάλυμμα ψυγείου (Eliminator 500/SE)

         Το κομψό μαύρο κάλυμμα ψυγείου συμβάλλει στην προστασία του ψυγείου σας από τα θραύσματα του δρόμου με ανθεκτικά πλέγματα από ανοξείδωτο ατσάλι.

         • Το μοτίβο κοπής με λέιζερ προσφέρει αυξημένη ροή αέρα ενώ προσθέτει ελάχιστο βάρος

         Νέο
         Σλάιντερ Πλαισίου (Ninja 7 Hybrid)

         Προστατεύουν τη μοτοσυκλέτα σας από την πρόκληση ζημιάς σε περίπτωση ανατροπής.

         • Τα σλάιντερ πλαισίου από μαύρο πλαστικό ABS υψηλής πυκνότητας διαθέτουν το λογότυπο της Kawasaki και τοποθετούνται με μεταλλικές βάσεις στήριξης εργοστασιακής σχεδίασης
         • Περιλαμβάνονται οι απαραίτητες βάσεις στήριξης, ο εξοπλισμός και οι οδηγίες εγκατάστασης
         • Τα σλάιντερ πλαισίου συμβάλλουν στην προστασία της μοτοσικλέτας σας, ωστόσο δεν θα αποτρέψουν όλους τους τύπους ζημιάς

         Σλάιντερ Πλαισίου (Ninja 125)

         Κομψά pad για πρόσθετη προστασία της επένδυσης πλαισίου. Τοποθετούνται στη μοτοσυκλέτα χωρίς τροποποιήσεις.

         Σλάιντερ πλαισίου (Z H2/SE)

         Προστατεύουν τη μοτοσυκλέτα σας από την πρόκληση ζημιάς σε περίπτωση ανατροπής.

         • Τα σλάιντερ πλαισίου από μαύρο πλαστικό ABS υψηλής πυκνότητας διαθέτουν το λογότυπο της Kawasaki και τοποθετούνται με μεταλλικές βάσεις στήριξης εργοστασιακής σχεδίασης
         • Περιλαμβάνονται οι απαραίτητες βάσεις στήριξης, ο εξοπλισμός και οι οδηγίες εγκατάστασης
         • Τα σλάιντερ πλαισίου συμβάλλουν στην προστασία της μοτοσικλέτας σας, ωστόσο δεν θα αποτρέψουν όλους τους τύπους ζημιάς

         Σλάιντερ πλαισίου (Ninja H2 SX/SE)

         Προστατεύουν τη μοτοσυκλέτα σας από την πρόκληση ζημιάς σε περίπτωση ανατροπής.

         • Τα σλάιντερ πλαισίου από μαύρο πλαστικό ABS υψηλής πυκνότητας διαθέτουν το λογότυπο της Kawasaki και τοποθετούνται με μεταλλικές βάσεις στήριξης εργοστασιακής σχεδίασης
         • Περιλαμβάνονται οι απαραίτητες βάσεις στήριξης, ο εξοπλισμός και οι οδηγίες εγκατάστασης
         • Τα σλάιντερ πλαισίου συμβάλλουν στην προστασία της μοτοσικλέτας σας, ωστόσο δεν θα αποτρέψουν όλους τους τύπους ζημιάς

         Σλάιντερ πλαισίου (Z900RS/SE)

         Προστατεύουν τη μοτοσυκλέτα σας από την πρόκληση ζημιάς σε περίπτωση ανατροπής.

         • Τα σλάιντερ πλαισίου από μαύρο πλαστικό ABS υψηλής πυκνότητας διαθέτουν το λογότυπο της Kawasaki και τοποθετούνται με μεταλλικές βάσεις στήριξης εργοστασιακής σχεδίασης
         • Περιλαμβάνονται οι απαραίτητες βάσεις στήριξης, ο εξοπλισμός και οι οδηγίες εγκατάστασης
         • Τα σλάιντερ πλαισίου συμβάλλουν στην προστασία της μοτοσικλέτας σας, ωστόσο δεν θα αποτρέψουν όλους τους τύπους ζημιάς

         Σλάιντερ Πλαισίου (Ninja 650& Z650)

         Προστατεύουν τη μοτοσυκλέτα σας από την πρόκληση ζημιάς σε περίπτωση ανατροπής.

         • Τα σλάιντερ πλαισίου από μαύρο πλαστικό ABS υψηλής πυκνότητας διαθέτουν το λογότυπο της Kawasaki και τοποθετούνται με μεταλλικές βάσεις στήριξης εργοστασιακής σχεδίασης
         • Περιλαμβάνονται οι απαραίτητες βάσεις στήριξης, ο εξοπλισμός και οι οδηγίες εγκατάστασης
         • Τα σλάιντερ πλαισίου συμβάλλουν στην προστασία της μοτοσικλέτας σας, ωστόσο δεν θα αποτρέψουν όλους τους τύπους ζημιάς

         Σλάιντερ Πλαισίου (Ninja ZX-10R/RR)

         Τα σετ σλάιντερ πλαισίου είναι μαύρα μορφοποιημένα σλάιντερ από νάιλον σε μεταλλικές βάσεις τοποθέτησης και διαθέτουν το λογότυπο Kawasaki.

         • Περιλαμβάνεται όλος ο εξοπλισμός τοποθέτησης και οδηγίες
         • Σημείωση: Τα σλάιντερ πλαισίου συμβάλλουν στην προστασία της μοτοσικλέτας σας, ωστόσο δεν θα αποτρέψουν όλους τους τύπους ζημιάς

         Σλάιντερ Πλαισίου (Versys 1000/S/SE)

         Προστατέψτε την επένδυση πλαισίου του οχήματός σας με τα ανθεκτικά σλάιντερ πλαισίου Kawasaki.

         • Τα προστατευτικά σλάιντερ είναι κατασκευασμένα από πλαστικό πολυουρεθάνης για αυξημένη ανθεκτικότητα
         • Σημείωση: Τα σλάιντερ πλαισίου συμβάλλουν στην προστασία της μοτοσικλέτας σας, ωστόσο δεν θα αποτρέψουν όλους τους τύπους ζημιάς
         • Συνιστάται εγκατάσταση από αντιπρόσωπο

         Σλάιντερ Πλαισίου (Ninja 1000SX)

         Προστατεύουν τη μοτοσυκλέτα σας από την πρόκληση ζημιάς σε περίπτωση ανατροπής.

         • Τα σλάιντερ πλαισίου από μαύρο πλαστικό ABS υψηλής πυκνότητας διαθέτουν το λογότυπο της Kawasaki και τοποθετούνται με μεταλλικές βάσεις στήριξης εργοστασιακής σχεδίασης
         • Περιλαμβάνονται οι απαραίτητες βάσεις στήριξης, ο εξοπλισμός και οι οδηγίες εγκατάστασης
         • Τα σλάιντερ πλαισίου συμβάλλουν στην προστασία της μοτοσικλέτας σας, ωστόσο δεν θα αποτρέψουν όλους τους τύπους ζημιάς

         Σλάιντερ πλαισίου (Z650RS)

         Προστατεύουν τη μοτοσυκλέτα σας από την πρόκληση ζημιάς σε περίπτωση ανατροπής.

         • Τα σλάιντερ πλαισίου από μαύρο πλαστικό ABS υψηλής πυκνότητας διαθέτουν το λογότυπο της Kawasaki και τοποθετούνται με μεταλλικές βάσεις στήριξης εργοστασιακής σχεδίασης
         • Περιλαμβάνονται οι απαραίτητες βάσεις στήριξης, ο εξοπλισμός και οι οδηγίες εγκατάστασης
         • Τα σλάιντερ πλαισίου συμβάλλουν στην προστασία της μοτοσικλέτας σας, ωστόσο δεν θα αποτρέψουν όλους τους τύπους ζημιάς

         Σλάιντερ πλαισίου (Z900/70kW/SE)

         Προστατεύουν τη μοτοσυκλέτα σας από την πρόκληση ζημιάς σε περίπτωση ανατροπής.

         • Τα σλάιντερ πλαισίου από μαύρο πλαστικό ABS υψηλής πυκνότητας διαθέτουν το λογότυπο της Kawasaki και τοποθετούνται με μεταλλικές βάσεις στήριξης εργοστασιακής σχεδίασης
         • Περιλαμβάνονται οι απαραίτητες βάσεις στήριξης, ο εξοπλισμός και οι οδηγίες εγκατάστασης
         • Τα σλάιντερ πλαισίου συμβάλλουν στην προστασία της μοτοσικλέτας σας, ωστόσο δεν θα αποτρέψουν όλους τους τύπους ζημιάς

         Σλάιντερ Πλαισίου (Ninja 400)

         Προστατεύουν τη μοτοσυκλέτα σας από την πρόκληση ζημιάς σε περίπτωση ανατροπής.

         • Τα σλάιντερ πλαισίου από μαύρο πλαστικό ABS υψηλής πυκνότητας τοποθετούνται με μεταλλικές βάσεις στήριξης εργοστασιακής σχεδίασης
         • Περιλαμβάνονται οι απαραίτητες βάσεις στήριξης, ο εξοπλισμός και οι οδηγίες εγκατάστασης
         • Τα σλάιντερ πλαισίου συμβάλλουν στην προστασία της μοτοσικλέτας σας, ωστόσο δεν θα αποτρέψουν όλους τους τύπους ζημιάς

         Σλάιντερ Πλαισίου (Ninja ZX-4R/RR)

         Προστατεύουν τη μοτοσυκλέτα σας από την πρόκληση ζημιάς σε περίπτωση ανατροπής.

         • Τα σλάιντερ πλαισίου από μαύρο πλαστικό ABS υψηλής πυκνότητας διαθέτουν το λογότυπο της Kawasaki και τοποθετούνται με μεταλλικές βάσεις στήριξης εργοστασιακής σχεδίασης
         • Περιλαμβάνονται οι απαραίτητες βάσεις στήριξης, ο εξοπλισμός και οι οδηγίες εγκατάστασης
         • Τα σλάιντερ πλαισίου συμβάλλουν στην προστασία της μοτοσικλέτας σας, ωστόσο δεν θα αποτρέψουν όλους τους τύπους ζημιάς

         Σλάιντερ Πλαισίου (Eliminator 500/SE)

         Προστατεύουν τη μοτοσυκλέτα σας από την πρόκληση ζημιάς σε περίπτωση ανατροπής.

         • Τα σλάιντερ πλαισίου από μαύρο πλαστικό ABS υψηλής πυκνότητας διαθέτουν το λογότυπο της Kawasaki και τοποθετούνται με μεταλλικές βάσεις στήριξης εργοστασιακής σχεδίασης
         • Περιλαμβάνονται οι απαραίτητες βάσεις στήριξης, ο εξοπλισμός και οι οδηγίες εγκατάστασης
         • Τα σλάιντερ πλαισίου συμβάλλουν στην προστασία της μοτοσικλέτας σας, ωστόσο δεν θα αποτρέψουν όλους τους τύπους ζημιάς

         Σλάιντερ Πλαισίου (Versys 650)

         Προστατέψτε την επένδυση πλαισίου του οχήματός σας με ένα σετ σλάιντερ πλαισίου.

         • Τα προστατευτικά σλάιντερ είναι κατασκευασμένα από πλαστικό πολυουρεθάνης για αυξημένη ανθεκτικότητα
         • Οι τοποθετούμενες στο πλαίσιο βάσεις στήριξης έχουν υποβληθεί σε εργοστασιακούς ελέγχους και έχουν εγκριθεί για διασπορά της κρούσης στις ανατροπές οχήματος
         • Συνιστάται εγκατάσταση από αντιπρόσωπο
         • .Σημείωση: Τα σλάιντερ πλαισίου συμβάλλουν στην προστασία της μοτοσικλέτας σας, ωστόσο δεν θα αποτρέψουν όλους τους τύπους ζημιάς

         Προστατευτικά δακτυλίδια κάρτερ κινητήρα (Z900/70kW/SE)

         Προστατεύουν τα περιβλήματα του κινητήρα από ζημιά σε περίπτωση ανατροπής.

         • Τα τρία μεμονωμένα προστατευτικά διαθέτουν αυτοκόλλητο υψηλής αντοχής για ευκολότερη εγκατάσταση στα περιβλήματα συμπλέκτη, δυναμό και pulsar
         • Κομψή και προσεγμένη σχεδίαση για ενσωματωμένη προσαρμογή
         • Κατασκευασμένα από μαύρο πλαστικό ABS υψηλής πυκνότητας
         • Με το λογότυπο Kawasaki

         Προστατευτικά στροφαλοθαλάμου (Ninja 1000SX)

         Κομψό σετ καλυμμάτων 2 τεμαχίων, που τονίζει την οδοντωτή σχεδίαση του συμπλέκτη και του δυναμό της μοτοσικλέτας.

         Προστατευτικό κινητήρα, Χρωμίου (W800)

         Επιχρωμιωμένα προστατευτικά κινητήρα κατασκευασμένα από υπερμεγέθεις ατσάλινους σωλήνες.
         Συμπεριλαμβάνονται οι βάσεις στήριξης και ο εξοπλισμός που απαιτείται.

         Σημειώσεις:

         • Αυτό το προστατευτικό μπορεί να παρέχει περιορισμένη προστασία των ποδιών και του οχήματος σε ιδιαίτερες περιστάσεις, π.χ. ανατροπή ενώ η μοτοσικλέτα είναι σταματημένη
         • Το προστατευτικό κινητήρα δεν είναι κατασκευασμένο ούτε προορίζεται για να παρέχει προστασία από σωματικές βλάβες σε περίπτωση σύγκρουσης με αυτοκίνητο ή οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο

         Προστατευτικό κινητήρα, Μαύρο (W800)

         Μαύρα προστατευτικά κινητήρα κατασκευασμένα από υπερμεγέθεις ατσάλινους σωλήνες.
         Συμπεριλαμβάνονται οι βάσεις στήριξης και ο εξοπλισμός που απαιτείται.

         Σημειώσεις:

         • Αυτό το προστατευτικό μπορεί να παρέχει περιορισμένη προστασία των ποδιών και του οχήματος σε ιδιαίτερες περιστάσεις, π.χ. ανατροπή ενώ η μοτοσικλέτα είναι σταματημένη
         • Το προστατευτικό κινητήρα δεν είναι κατασκευασμένο ούτε προορίζεται για να παρέχει προστασία από σωματικές βλάβες σε περίπτωση σύγκρουσης με αυτοκίνητο ή οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο

         Σλάιντερ μπροστινού άξονα (Ninja ZX-10R/RR)

         Αυτά τα προστατευτικά σλάιντερ μπροστινού άξονα προστατεύουν από την πρόκληση ζημιάς στον μπροστινό άξονα, στο παξιμάδι του μπροστινού άξονα, στις βάσεις πιρουνιού και στις δαγκάνες φρένων.

         Σλάιντερ μπροστινού άξονα (Z900/70kW/SE)

         Ο λειτουργικός αλλά και ταυτόχρονα κομψός και συμπαγής σχεδιασμός αυτού του σλάιντερ μπροστινού άξονα, που είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό νάιλον ABS, προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας στη μοτοσικλέτα και συμβάλλει στην προστασία των πιρουνιών από πιθανές ζημιές από ανατροπή.

         • Περιλαμβάνεται όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός τοποθέτησης και οδηγίες
         • Σημείωση: Το σλάιντερ μπροστινού άξονα συμβάλλει στην προστασία της μοτοσικλέτας, ωστόσο δεν θα αποτρέψει όλους τους τύπους ζημιάς

         Σλάιντερ μπροστινού άξονα (Versys 1000/S/SE)

         Ενισχύστε την προστασία με τα σλάιντερ μπροστινού άξονα. Αυτά τα σλάιντερ άξονα προστατεύουν από την πρόκληση ζημιάς στον μπροστινό άξονα, στο παξιμάδι του μπροστινού άξονα, στις βάσεις πιρουνιού και στις δαγκάνες φρένων.

         Σλάιντερ μπροστινού άξονα (Ninja 7 Hybrid & Z650RS)

         Αυτά τα προστατευτικά σλάιντερ μπροστινού άξονα προστατεύουν από την πρόκληση ζημιάς στον μπροστινό άξονα, στο παξιμάδι του μπροστινού άξονα, στις βάσεις πιρουνιού και στις δαγκάνες φρένων.

         Σλάιντερ μπροστινού άξονα (Z H2/SE)

         Αυτά τα προστατευτικά σλάιντερ μπροστινού άξονα προστατεύουν από την πρόκληση ζημιάς στον μπροστινό άξονα, στο παξιμάδι του μπροστινού άξονα, στις βάσεις πιρουνιού και στις δαγκάνες φρένων.

         Σλάιντερ μπροστινού άξονα (Ninja 1000SX)

         Αυτά τα προστατευτικά σλάιντερ μπροστινού άξονα προστατεύουν από την πρόκληση ζημιάς στον μπροστινό άξονα, στο παξιμάδι του μπροστινού άξονα, στις βάσεις πιρουνιού και στις δαγκάνες φρένων.

         Προστατευτικό Ρεζερβουάρ

         Μαύρο πλαστικό προστατευτικό ρεζερβουάρ για μεγαλύτερη προστασία από τις γρατσουνιές.

         Νέο
         Προστατευτικό ρεζερβουάρ

         Προστατευτικό ρεζερβουάρ για μεγαλύτερη προστασία από τις γρατσουνιές.

         Νέο
         Προστατευτικό ρεζερβουάρ

         Προστατευτικό ρεζερβουάρ για μεγαλύτερη προστασία από τις γρατσουνιές.

         Προστατευτικό ρεζερβουάρ

         Προστατευτικό ρεζερβουάρ από γέλη ρητίνης με το λογότυπο Kawasaki.

         Προστατευτικό ρεζερβουάρ

         Προστατέψτε το φινίρισμα βαφής από γρατσουνιές και φθορά με αυτό το προστατευτικό ρεζερβουάρ.

         • Κατασκευασμένο από ημιδιάφανη γέλη ρητίνης
         • Με λογότυπο Kawasaki σε επιθετικό ολόσωμα τύπωμα
         • Εύκολη αυτοκόλλητη τοποθέτηση

         Προστατευτικό ρεζερβουάρ

         Μαύρα αυτοκόλλητα προστατευτικά ρεζερβουάρ από γέλη ρητίνης που προστατεύουν το φινίρισμα βαφής από γρατσουνιές και τη συνήθη φθορά.

         • Αποκλειστικό λογότυπο Kawasaki πάνω στο προστατευτικό ρεζερβουάρ

          Προστατευτικό ρεζερβουάρ (Z H2/SE)

          Το μαλακό προστατευτικό από μορφοποιημένο μέσω έγχυσης πλαστικό συμβάλλει στην προστασία του φινιρίσματος βαφής από ενδεχόμενες γρατζουνιές και τη συνήθη φθορά.

          • Το προστατευτικό ρεζερβουάρ είναι σχεδιασμένο για να ταιριάζει στο περίγραμμα του ρεζερβουάρ της Z H2

          Προστατευτικό ρεζερβουάρ

          Το τυπωμένο αυτοκόλλητο προστατευτικό ρεζερβουάρ από γέλη ρητίνης προστατεύει το φινίρισμα από γρατσουνιές και τη συνήθη φθορά.

          • Αποκλειστικό λογότυπο Kawasaki

           Προστατευτικό ρεζερβουάρ (Z650RS & Z900RS)

           Το ημιδιάφανο αυτοκόλλητο προστατευτικό ρεζερβουάρ από γέλη ρητίνης προστατεύει το φινίρισμα από γρατσουνιές και τη συνήθη φθορά.

           • Με διάτρητη σχεδίαση που εφαρμόζει στο περίγραμμα του ρεζερβουάρ, αυτό το προστατευτικό ρεζερβουάρ τοποθετείται εύκολα και παραμένει στη θέση του ακόμα στα μεγάλα ταξίδια

            Προστατευτικό ρεζερβουάρ

            Το τυπωμένο αυτοκόλλητο προστατευτικό ρεζερβουάρ από γέλη ρητίνης προστατεύει το φινίρισμα από γρατσουνιές και τη συνήθη φθορά.

            • Αποκλειστικό λογότυπο Kawasaki Ninja</ UL>

            Προστατευτικό Ρεζερβουάρ

            Μαύρο πλαστικό προστατευτικό ρεζερβουάρ για μεγαλύτερη προστασία από τις γρατσουνιές.

            Νέο
            Πλαϊνά προστατευτικά ρεζερβουάρ (Ninja 7 Hybrid)

            Προστατέψτε το φινίρισμα βαφής του ρεζερβουάρ από γρατσουνιές και τη συνήθη φθορά με αυτό το σετ πλαϊνών προστατευτικών ρεζερβουάρ.

            Νέο
            Πλαϊνά προστατευτικά ρεζερβουάρ (Ninja ZX-6R)

            Προστατέψτε το φινίρισμα βαφής του ρεζερβουάρ από γρατσουνιές και τη συνήθη φθορά με αυτό το σετ πλαϊνών προστατευτικών ρεζερβουάρ.

            Νέο
            Πλαϊνά προστατευτικά ρεζερβουάρ (Z900/70kW/SE)

            Το σετ πλαϊνών προστατευτικών ρεζερβουάρ προστατεύει το φινίρισμα βαφής του ρεζερβουάρ από γρατσουνιές και φθορά.

            • Κατασκευασμένα με ανθεκτικό ανάγλυφο αντιολισθητικό βινύλιο

            Πλαϊνά προστατευτικά ρεζερβουάρ (Ninja 650 & Z650)

            Προστατέψτε το φινίρισμα βαφής του ρεζερβουάρ από γρατσουνιές και τη συνήθη φθορά με αυτό το σετ πλαϊνών προστατευτικών ρεζερβουάρ.

            • Κατασκευασμένα με ανάγλυφο αντιολισθητικό βινύλιο

            Πλαϊνά προστατευτικά ρεζερβουάρ (Ninja 400 & Z400)

            Αυτό το σετ πλαϊνών προστατευτικών ρεζερβουάρ για τη Z400 προστατεύει το φινίρισμα βαφής του ρεζερβουάρ από γρατσουνιές και τη συνήθη φθορά.

            • Κατασκευασμένα με ανάγλυφο αντιολισθητικό βινύλιο

            Πλαϊνά προστατευτικά ρεζερβουάρ (Z H2/SE)

            Προστατέψτε το φινίρισμα βαφής του ρεζερβουάρ από γρατσουνιές και τη συνήθη φθορά.

            • Κατασκευασμένα με ανάγλυφο αντιολισθητικό βινύλιο

            Προστατευτικό οθόνης ταμπλό

            Μεμβράνη προστασίας από γρατσουνιές για το ψηφιακό ταμπλό σας. Προστατεύει την οθόνη από γρατσουνιές.

            Πρίζα USB-C (Ninja 7 Hybrid)

            Πρίζα USB-C 5 Volt DC με βάση στήριξης και καπάκι για εξατομικευμένη προσαρμογή στο τιμόνι της Ninja 7 Hybrid.

            Νέο
            Πρίζα USB-C (Eliminator 500)

            Πρίζα USB-C 5 Volt DC με βάση στήριξης και καπάκι για εξατομικευμένη προσαρμογή στο τιμόνι της Eliminator 500.

            • Απαιτείται κιτ ρελέ, το οποίο πωλείται ξεχωριστά

            Νέο
            Πρίζα USB (Ninja ZX-4R/RR)

            Θηλυκή πρίζα USB-A 5V για κάτω από την πίσω σέλα, για να φορτίζετε το τηλέφωνό σας ή άλλες ηλεκτρικές συσκευές.

            Νέο
            Πρίζα USB (Ninja 1000SX)

            Θηλυκή πρίζα USB-A 5V για κάτω από την πίσω σέλα, για να φορτίζετε το τηλέφωνό σας ή άλλες ηλεκτρικές συσκευές.

            Πρίζα USB (Z650RS)

            Θηλυκή πρίζα USB-A 5V για κάτω από την πίσω σέλα, για να φορτίζετε το τηλέφωνό σας ή άλλες ηλεκτρικές συσκευές.

            Πρίζα USB (NZ H2/SE)

            Θηλυκή πρίζα USB-A 5V για κάτω από την πίσω σέλα, για να φορτίζετε το τηλέφωνό σας ή άλλες ηλεκτρικές συσκευές.

            Πρίζα USB (Z900/70kW/SE / Z900RS)

            Θηλυκή πρίζα USB-A 5V για κάτω από την πίσω σέλα, για να φορτίζετε το τηλέφωνό σας ή άλλες ηλεκτρικές συσκευές.

            Πρίζα τροφοδοσίας 12V DC (Z900/70kW/SE)

            Πρίζα τροφοδοσίας 12 Volt DC με βάση στήριξης και καπάκι για άριστη εφαρμογή στον πίνακα οργάνων της Z900.

            Ταιριάζει με το στάνταρ και το μεγαλύτερο κάλυμμα πίνακα οργάνων

            Πρίζα τροφοδοσίας 12V DC (Z H2/SE)

            Πρίζα τροφοδοσίας DC 12 Volt με καπάκι για προσαρμογή στον πίνακα οργάνων. Θα συνδεθεί απευθείας στην πλεξούδα της μοτοσυκλέτας.

            Πρίζα τροφοδοσίας 12V DC (Ninja 1000SX)

            Φορτίστε τις φορητές συσκευές σας εν κινήσει με μια πρίζα ρεύματος DC 12 volt.

            • Εγκαθίσταται απευθείας στη θύρα με κάλυμμα στον πίνακα οργάνων
            • Συνιστάται εγκατάσταση από αντιπρόσωπο

            Πρίζα τροφοδοσίας 12V DC (Ninja 400)

            Πρίζα τροφοδοσίας DC 12 Volt με καπάκι για προσαρμογή στον πίνακα οργάνων. Θα συνδεθεί απευθείας στην πλεξούδα της μοτοσυκλέτας.

            • Απαιτείται κιτ ρελέ, το οποίο πωλείται ξεχωριστά

            Κιτ ρελέ

            Κιτ ρελέ για πρίζα τροφοδοσίας 12VV.

            Κιτ ρελέ

            Κιτ ρελέ που απαιτείται για πρίζα USB, πρίζα τροφοδοσίας 12V, φώτα ομίχλης LED και θερμαινόμενα γκριπ.

            Δείκτης επιλεγμένης σχέσης (Ninja 125 & Z125)

            Κάντε τη ζωή σας ευκολότερη με τον δείκτη επιλεγμένης σχέσης για την Z125 και την Ninja 125. Αυτός ο δείκτης επιλεγμένης σχέσης ταχύτητας είναι προ-προγραμματισμένος, σε συνεργασία με την HealTech Electronics, και για τις δύο 125άρες. Συνιστούμε τη χρήση της προαιρετικής βάσης στήριξης για τη Z125 για εργονομική θέση προβολής. Προδιαγραφές: - Προ-προγραμματισμένος: Ο δείκτης επιλεγμένης σχέσης είναι προ-προγραμματισμένος για τη Z125 και τη Ninja 125. Δεν χρειάζεται να εκτελέσετε τη διαδικασία ελέγχου. Είναι plug and play. - Αυτόματος έλεγχος φωτεινότητας: ο δείκτης διαθέτει έναν αισθητήρα φωτεινότητας που τον χρησιμοποιεί για να αυξήσει ή να μειώσει τη φωτεινότητα. - Αισθητήρας αφής: υπάρχει ένας κρυφός αισθητήρας αφής στο πάνω μέρος για την πρόσβαση στα μενού. - IP68, 100% αδιάβροχος. - Μνήμη flash: οι ρυθμίσεις χρήστη αποθηκεύονται ακόμη και όταν η μπαταρία είναι αποσυνδεδεμένη. - Εξοπλισμός τοποθέτησης: περιλαμβάνονται αυτοκόλλητα, καλωδίωση και τάι-ραπ.

            Βάση στήριξης GPS (Versys 1000/S/SE)

            Τοποθετήστε το GPS σας σε αυτή τη βάση για ελάχιστη δόνηση και μέγιστη ευκολία.

            • Η επίπεδη επιφάνεια τοποθέτησης έχει σχεδιαστεί για να τοποθετεί το GPS στο άμεσο οπτικό πεδίο του αναβάτη πάνω από τον πίνακα οργάνων
            • Ταιριάζει με όλα τα συνήθη τρέχοντα συστήματα πλοήγησης

            Βάση στήριξης GPS (Ninja 1000SX)

            Σταθερή βάση στήριξης για το σύστημα πλοήγησής σας που τοποθετείται εύκολα με ελαστικούς δακτυλίους απόσβεσης για την προστασία του συστήματος GPS από τους κραδασμούς.
            Εγκεκριμένη με έγκριση τύπου για μοτοσυκλέτες. Η βάση στήριξης μπορεί να ρυθμιστεί για βέλτιστη γωνία θέασης.
            Ταιριάζει με τα περισσότερα συστήματα πλοήγησης.

            Βάση στήριξης GPS (Versys 650)

            Σταθερή βάση στήριξης που τοποθετείται εύκολα, για το σύστημα πλοήγησής σας. Είναι κατάλληλη για τα περισσότερα τρέχοντα συστήματα πλοήγησης.

            Κιτ προσαρμογέα βάσης στήριξης GPS για TomTom Rider και Zumo 550/660

            Σταθερή, γνήσια βάση στήριξης για το σύστημα πλοήγησής σας που τοποθετείται εύκολα.
            Είναι κατάλληλη για τα περισσότερα τρέχοντα συστήματα πλοήγησης.

            TomTom Rider 550

            Ανακαλύψτε την επόμενη περιπέτειά σας
            Επιλογή επιπέδου δοκιμασίας οδήγησης. Σχεδιάστε τη διαδρομή σας με ορεινούς δρόμους και στροφές
            Ανακαλύψτε τις καλύτερες επιλεγμένες διαδρομές οδήγησης στον κόσμο, αποκλειστικά
            Ενημερώσεις μέσω Wi-Fi®. Δεν απαιτείται υπολογιστής
            Ανακαλύψτε, εξατομικεύστε και απολαύστε εκπληκτικές διαδρομές οδήγησης με το MyDrive
            Συμβατό με Siri και Google Now™
            Εκφώνηση μηνυμάτων smartphone, κλήσεις hands-free
            Παγκόσμιοι χάρτες στη συνολική διάρκεια ζωής, Κίνηση και Υπηρεσίες TomTom
            Διπλάσια ταχύτητα επεξεργασίας και πέντε φορές ταχύτερη εκκίνηση

            Κιτ στήριξης GPS γενικού τύπου

            Το κιτ στήριξης GPS γενικού τύπου προσφέρει διάφορες επιλογές εγκατάστασης χωρίς τη χρήση πρόσθετων εξαρτημάτων. Το σύστημα πλοήγησης μπορεί να τοποθετηθεί στη θήκη ή απευθείας στο σύστημα χωρίς θήκη. Τοποθέτηση σε καθρέφτη ή στο τιμόνι (22,28-25,4mm) ή σε άλλα σημεία τοποθέτησης με μπίλια M6 ή M8 και περιστρεφόμενο βραχίονα. Η αδιάβροχη θήκη μεγέθους M προστατεύει το GPS σας από τις καιρικές συνθήκες.

            Περιλαμβάνονται:

            • Σφιγκτήρες με προσαρμογείς με ένθετο καουτσούκ
            • Μπίλια M8 και προσαρμογέας για μπίλια M6
            • Στήριγμα GPS για τοποθέτηση σε καθρέφτη
            • Περιστρεφόμενος βραχίονας (8 cm)
            • Στήριγμα γενικού τύπου
            • Θήκη NAVi M (15 x 10 x 4 cm)
            • Εξοπλισμός τοποθέτησης

            Κιτ προσαρμογέα βάσης στήριξης GPS για TomTom Rider και Zumo 550/660

            Σταθερή, γνήσια βάση στήριξης για το σύστημα πλοήγησής σας που τοποθετείται εύκολα.
            Είναι κατάλληλη για τα περισσότερα τρέχοντα συστήματα πλοήγησης.

            Κιτ προσαρμογέα βάσης στήριξης GPS για TomTom 400 Series (4xx)

            Σταθερή βάση στήριξης για το σύστημα πλοήγησής σας που τοποθετείται εύκολα.
            Είναι κατάλληλη για τα περισσότερα τρέχοντα συστήματα πλοήγησης.

            Σετ φώτων ομίχλης LED (Versys 1000/S/SE)

            Η ανθεκτική και αεροδυναμική μπάρα δύο φώτων LED παρέχει πρόσθετο φωτισμό για βελτιωμένη ορατότητα.

            • Ενσωματώνεται στην περιοχή του μπροστινού προβολέα
            • Με τεχνολογία RFT (Reflector Facing Technology) που εξασφαλίζει βέλτιστη απόδοση LED και ταυτόχρονα εξαιρετικά χαμηλότερη κατανάλωση ισχύος σε σχέση με τους συμβατικούς λαμπτήρες LED ή αλογόνου
            • Ατσάλινη βάση στήριξης με περιβλήματα φώτων από πλαστικό υψηλής αντοχής
            • Συνιστάται εγκατάσταση από αντιπρόσωπο

            Σετ φώτων ομίχλης LED (Versys 650)

            Η ανθεκτική και αεροδυναμική μπάρα δύο φώτων LED παρέχει πρόσθετο φωτισμό για βελτιωμένη ορατότητα.

            • Ενσωματώνεται στην περιοχή του μπροστινού προβολέα
            • Με τεχνολογία RFT (Reflector Facing Technology) που εξασφαλίζει βέλτιστη απόδοση LED και ταυτόχρονα εξαιρετικά χαμηλότερη κατανάλωση ισχύος σε σχέση με τους συμβατικούς λαμπτήρες LED ή αλογόνου
            • Ατσάλινη βάση στήριξης με περιβλήματα φώτων από πλαστικό υψηλής αντοχής
            • Συνιστάται εγκατάσταση από αντιπρόσωπο

            Σετ θερμαντικές κουβέρτες ελαστικών Comp NMX

            Σετ θερμαντικές κουβέρτες ελαστικών παρόμοιες με αυτές που χρησιμοποιούνται από την ομάδα superbike KRT. Θερμαντικές κουβέρτες ελαστικών με τεχνολογία θέρμανσης ανθρακονήματος. Αυτό προσφέρει γρήγορη θέρμανση του ελαστικού και της ζάντας χωρίς τοπική υπερθέρμανση και σταθερή θερμοκρασία. Οι πλαϊνές πλευρές της θερμαντικής κουβέρτας ελαστικού φτάνουν πολύ πάνω από το χείλος της ζάντας, ώστε να διατηρείται η θερμότητα στο εσωτερικό. Με αυτόν τον τρόπο σταθεροποιείται η πίεση του ελαστικού. Ένας θερμοστάτης υψηλής ακρίβειας εξασφαλίζει θερμοκρασία-στόχο 80-85 °C.
            Σε θερμοκρασία περιβάλλοντος 20 °C, χρειάζονται περίπου 35 λεπτά για να επιτευχθεί θερμοκρασία ελαστικού 80-85 °C και θερμοκρασία ζάντας περίπου 40 °C.
            Οι θερμαντικές κουβέρτες ελαστικών είναι εξοπλισμένες με μια κόκκινη ενδεικτική λυχνία LED που υποδεικνύει την ενεργή κατάσταση λειτουργίας θέρμανσης. Πλευρικά τοιχώματα από υψηλής ποιότητας ανθεκτικό στη θερμότητα NOMEX για βέλτιστη αξιοπιστία. Ένα κεντρικό velcro και λάστιχα ενσωματωμένα στο πλάι επιτρέπουν την εύκολη και γρήγορη συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση.
            Η σύνδεση γίνεται με καλώδιο ρεύματος 1,8 m, με βύσμα Euro.
            Κατάλληλες για μπροστινά ελαστικά 120-17" και πίσω ελαστικά 195-200-17".

            Κιτ τοποθέτησης τηλεφώνου SP Connect+

            Το κιτ, που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την SP Connect, περιλαμβάνει μια βάση στερέωσης, μια αντικραδασμική μονάδα και έναν σφιγκτήρα τηλεφώνου γενικού τύπου. Είναι κατάλληλο για τα περισσότερα κινητά τηλέφωνα. Απλώς τραβήξτε έξω τη στεφάνη, βιδώστε τη σφιχτά και έπειτα σπρώξτε τη στεφάνη πάλι μέσα για να ασφαλίσει το κινητό στη θέση του. Παραμένοντας πλήρως λειτουργικό, το τηλέφωνό σας μπορεί να στερεώνεται ή να αφαιρείται από τη βάση στήριξης μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα.

            Βάση στήριξης GPS (Versys 1000/S/SE)

            Τοποθετήστε το GPS σας σε αυτή τη βάση για ελάχιστη δόνηση και μέγιστη ευκολία.

            • Η επίπεδη επιφάνεια τοποθέτησης έχει σχεδιαστεί για να τοποθετεί το GPS στο άμεσο οπτικό πεδίο του αναβάτη πάνω από τον πίνακα οργάνων
            • Ταιριάζει με όλα τα συνήθη τρέχοντα συστήματα πλοήγησης

            Κιτ τοποθέτησης τηλεφώνου γενικού τύπου

            Το κιτ, που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την SP Connect, περιλαμβάνει μια βάση στερέωσης, μια αντικραδασμική μονάδα και έναν σφιγκτήρα τηλεφώνου γενικού τύπου. Είναι κατάλληλο για τα περισσότερα κινητά τηλέφωνα. Απλώς τραβήξτε έξω τη στεφάνη, βιδώστε τη σφιχτά και έπειτα σπρώξτε τη στεφάνη πάλι μέσα για να ασφαλίσει το κινητό στη θέση του. Παραμένοντας πλήρως λειτουργικό, το τηλέφωνό σας μπορεί να στερεώνεται ή να αφαιρείται από τη βάση στήριξης μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα.

            Πίσω σταντ ανύψωσης Premium

            Ένα απαραίτητο εργαλείο για τους λάτρεις της μοτοσικλέτας και τους επίδοξους μηχανικούς. Σχεδιασμένο για να παρέχει σταθερότητα και ευκολία, αυτό το σταντ ανύψωσης επιτρέπει εύκολη πρόσβαση στους τροχούς, την ανάρτηση και άλλα εξαρτήματα.

            Αυτό το premium πίσω σταντ ανύψωσης μοτοσυκλέτας μπορεί να αποσυναρμολογηθεί, για πολύ ευκολότερη μεταφορά. Αυτό το συμπαγές σταντ μοτοσυκλέτας διατίθεται σε θήκη μεταφοράς με ενσωματωμένη λαβή μεταφοράς. Το σταντ είναι κατασκευασμένο από ατσάλι κορυφαίας ποιότητας και διαθέτει φινίρισμα σε πράσινο και μαύρο. Το λογότυπο Kawasaki είναι κομμένο με λέιζερ σε ατσάλι.

            Τα πιρούνια είναι προαιρετικά ανάλογα με τις προτιμήσεις σας

            • Τα πιρούνια τύπου Y χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με τους αντάπτορες. (163JAY0021)
            • Τα πιρούνια τύπου L μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη στήριξη των πίσω ψαλιδιών. (163JAY0022)

            Πίσω σταντ ανύψωσης Premium μονής πλευράς (Ninja H2/R/SX)

            Ειδικό πίσω σταντ ψαλιδιού μονής πλευράς, κατασκευασμένο ειδικά για τα μοντέλα Ninja H2.

            • Με μεγαλύτερο πλάτος για ευκολότερη τοποθέτηση και μεγαλύτερο ύψος για να υπάρχει χώρος για τις θερμαντικές κουβέρτες ελαστικών
            • Ισχυρός ατσάλινος σωλήνας διαμέτρου 35mm με επίστρωση μαύρης πούδρας
            • Ο πείρος μπορεί να περιστρέφεται ελεύθερα σε 2 ρουλεμάν
            • Οι ρόδες είναι από χρωματιστό νάιλον με ελαστικό από μαλακό καουτσούκ
            • Μ70 x Π63 x Υ43 cm, βάρος 5,8kg.


            Απαιτείται πείρος άξονα μοτοσυκλέτας που πωλείται ξεχωριστά.

            Μπροστινό σταντ ανύψωσης Premium, υποστηρίζεται μπροστινή δαγκάνα ακτινικής τοποθέτησης

            Μπροστινό σταντ για μοντέλα με δαγκάνες μπροστινού φρένου ακτινικής τοποθέτησης.

            • Παρέχεται με ρυθμιζόμενους ελαστικούς προσαρμογείς
            • Μ68 x Π45 x Υ37 cm, Βάρος 4,5kg
            • Δεν είναι συμβατό με ορισμένους τύπους δίσκου αισθητήρα ABS. Συμβουλευτείτε τον αντιπρόσωπό σας σχετικά με τη συμβατότητα

            Σετ αντάπτορες για σταντ ανύψωσης

            Σημεία τοποθέτησης για σταντ ανύψωσης, που παρέχουν σταθερότητα κατά τη συντήρηση ή την αποθήκευση. Οι αντάπτορες ασφαλίζουν στο ψαλίδι της μοτοσικλέτας, επιτρέποντας την εύκολη και ασφαλή ανύψωση της μοτοσυκλέτας.

            Ταπέτο μηχανής (Pit Mat), 100cm Χ 200cm

            Είτε θέλετε να σταθμεύσετε τη μοτοσικλέτα σας σε ένα pitbox είτε στο γκαράζ σας, αφήστε την πολύτιμη μηχανή σας να ξεκουραστεί με στυλ σε αυτό το ταπέτο γκαράζ της Kawasaki. Το ταπέτο πληροί τους νέους περιβαλλοντικούς κανονισμούς FIM και προσφέρει υψηλό επίπεδο απορρόφησης και χαρακτηριστικά ελέγχου της σκόνης.

            • Μέγεθος 100cm x 200cm
            • Βάρος πέλους ± 300 gr/m²,
            • Συνολικό ύψος ± 5 mm,
            • Πλενόμενο στους 30°C (δεν μπαίνει σε στεγνωτήριο)

            Κάλυμμα Ninja εξωτερικού χώρου

            Κατασκευασμένο από ισχυρό κυψελωτό ύφασμα ripstop με προστασία από σκίσιμο. Αντοχή στη θερμότητα έως 120 βαθμούς Κελσίου. Διακριτική σήμανση μάρκας. 100% πολυεστέρας. Με σακίδιο πλάτης πολλαπλών χρήσεων με κορδόνι.
            Ταιριάζει σε:

            • Ninja 125
            • Ninja 400
            • Ninja 650
            • Ninja 1000SX (χωρίς βαλίτσες)
            • Ninja H2 SX/SE (χωρίς βαλίτσες)
            • Ninja ZX-4R/RR
            • Ninja ZX-6R
            • Ninja ZX-10R/RR

            Κάλυμμα εξωτερικού χώρου Z

            Κατασκευασμένο από ισχυρό κυψελωτό ύφασμα ripstop με προστασία από σκίσιμο. Αντοχή στη θερμότητα έως 120 βαθμούς Κελσίου. Διακριτική σήμανση μάρκας. 100% πολυεστέρας. Με σακίδιο πλάτης πολλαπλών χρήσεων με κορδόνι.
            Ταιριάζει σε:

            • Z125
            • Z400
            • Z650
            • Z900
            • Z900RS
            • Z H2

            Κάλυμμα εξωτερικού χώρου

            Κατασκευασμένο από ισχυρό κυψελωτό ύφασμα ripstop με προστασία από σκίσιμο. Αντοχή στη θερμότητα έως 120 βαθμούς Κελσίου. Διακριτική σήμανση μάρκας.
            100% πολυεστέρας. Με σακίδιο πλάτης πολλαπλών χρήσεων με κορδόνι.
            (XL + top case. Το κάλυμμα διαθέτει πρόσθετο χώρισμα το οποίο ανοίγει με φερμουάρ για τη δημιουργία επιπλέον χώρου για το top case)

            Κάλυμμα εξωτερικού χώρου μεγάλης αντοχής

            Ανθεκτικό πολυστρωματικό ύφασμα με στεγανές ραφές. Κυψελωτή δομή με αντοχή στη θερμότητα έως 120 βαθμούς Κελσίου. Διακριτική σήμανση μάρκας.
            100% πολυεστέρας. Με σακίδιο τακτοποίησης πολλαπλών χρήσεων.
            (XL + top case. Το κάλυμμα διαθέτει πρόσθετο χώρισμα το οποίο ανοίγει με φερμουάρ για τη δημιουργία επιπλέον χώρου για το top case)

            Εξαιρετικά ελαστικό κάλυμμα

            Εξαιρετικά ελαστικό υλικό σε 4 κατευθύνσεις. Ενισχυμένο κάτω μέρος. Διατίθεται σε πράσινο-μαύρο και κόκκινο-μαύρο

            Κάλυμμα εσωτερικού χώρου

            Κάλυμμα μοτοσυκλέτας κατασκευασμένο από διαπνέον μη υφασμένο υλικό ripstop βαρέως τύπου. Ειδική σχεδίαση Kawasaki με πράσινα κυψελωτά σχεδιαστικά στοιχεία Κούμπωμα εύκολης πρόσβασης. 100% πολυεστέρας. Με τσάντα αποθήκευσης πολλαπλών χρήσεων.

            Κεντρικό σταντ (Z900RS)

            Κεντρικό σταντ ειδικά για τη Z900RS.

            • Διευκολύνει τις εργασίες συντήρησης και προσφέρει αυξημένη σταθερότητα για στάθμευση όταν είναι πλήρως φορτωμένη με αποσκευές
            • Οι πλαϊνές χειρολαβές συνιστώνται σε συνδυασμό με το κεντρικό σταντ για να διευκολύνουν το χειρισμό της μοτοσυκλέτας

            Γνήσιο κιτ αλυσίδας και γραναζιών

            Γνήσιο κιτ αλυσίδας Kawasaki που περιέχει γρανάζι κινητήρα, ροδέλα, πίσω γρανάζι, παξιμάδια και ασφαλιστική περόνη κ.λπ.
            Αυτό το πλήρες πακέτο από την Kawasaki περιέχει όλα τα γνήσια ανταλλακτικά που απαιτούνται για τη σωστή αντικατάσταση της αλυσίδας μετάδοσης κίνησης για δημοφιλή μοντέλα.
            Σε σύγκριση με τα aftermarket κιτ, τα γνήσια κιτ έχουν το πλεονέκτημα ενός μπροστινού γραναζιού με επικάλυψη από καουτσούκ, που θα κάνει τη λειτουργία της αλυσίδας πολύ πιο αθόρυβη. Κάποιος που έχει χρησιμοποιήσει ένα aftermarket κιτ θα εκτιμήσει αυτή τη διαφορά.
            Τα νέα κιτ αλυσίδας έχουν την αναγνωρίσιμη πράσινη συσκευασία με την επωνυμία Kawasaki.

            Σύστημα κλειδαριάς κράνους μοναδικού κλειδιού (Z650RS)

            Κλειδώστε εύκολα το κράνος σας όταν βρίσκεστε εκτός δρόμου.

            • Η κλειδαριά που τοποθετείται στο πλαίσιο χρησιμοποιεί το σύστημα μοναδικού κλειδιού της Kawasaki, που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το κλειδί του διακόπτη ανάφλεξης για να ξεκλειδώσετε
            • Ατσάλινη κατασκευή
            • Συνιστάται εγκατάσταση από αντιπρόσωπο

            Σύστημα κλειδαριάς κράνους μοναδικού κλειδιού (Ninja H2 SX/SE)

            Κλειδώστε εύκολα το κράνος σας όταν βρίσκεστε εκτός δρόμου.

            • Η κλειδαριά που τοποθετείται στο πλαίσιο χρησιμοποιεί το σύστημα μοναδικού κλειδιού της Kawasaki, που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το κλειδί του διακόπτη ανάφλεξης για να ξεκλειδώσετε
            • Ατσάλινη κατασκευή
            • Συνιστάται εγκατάσταση από αντιπρόσωπο

            Σύστημα κλειδαριάς κράνους μοναδικού κλειδιού (Z H2/SE)

            Κλειδώστε εύκολα το κράνος σας όταν βρίσκεστε εκτός δρόμου.

            • Η κλειδαριά που τοποθετείται στο πλαίσιο χρησιμοποιεί το σύστημα μοναδικού κλειδιού της Kawasaki, που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το κλειδί του διακόπτη ανάφλεξης για να ξεκλειδώσετε
            • Ατσάλινη κατασκευή
            • Συνιστάται εγκατάσταση από αντιπρόσωπο

            Σύστημα κλειδαριάς κράνους μοναδικού κλειδιού (W800)

            Κλειδώστε εύκολα το κράνος σας όταν βρίσκεστε εκτός δρόμου.

            • Η κλειδαριά που τοποθετείται στο πλαίσιο χρησιμοποιεί το σύστημα μοναδικού κλειδιού της Kawasaki, που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το κλειδί του διακόπτη ανάφλεξης για να ξεκλειδώσετε
            • Ατσάλινη κατασκευή
            • Απαιτείται εγκατάσταση από αντιπρόσωπο

             Αντικλεπτικό πέταλο SRA, 210 mm

             Αντικλεπτικό πέταλο 10x21cm από σκληρυμένο χάλυβα με ειδικό μηχανισμό κλειδώματος ασφαλείας. Τοποθετείται κάτω από τη σέλα της Z650/Ninja 650 με τη βάση στερέωσης προαιρετικού εξοπλισμού. Με έγκριση SRA.

             Βάση στερέωσης κάτω από τη σέλα για αντικλεπτικό πέταλο

             Για το αντικλεπτικό πέταλο 10x21cm. Τοποθετείται κάτω από τη σέλα της Ninja 650 / Z650.

             Αντικλεπτικό πέταλο SRA, 270 mm

             Σχεδιασμένο για να ταιριάζει απόλυτα κάτω από τη σέλα. Κατασκευασμένο από σκληρυμένο χάλυβα με ειδικό μηχανισμό κλειδώματος ασφαλείας. Ευρωπαϊκής κατασκευής.
             Με έγκριση SRA + ART 4****.
             Εσωτερικές διαστάσεις: 10 x 27 cm.

             Αντικλεπτικό πέταλο SRA, 210 mm

             Σχεδιασμένο για να ταιριάζει απόλυτα κάτω από τη σέλα. Κατασκευασμένο από σκληρυμένο χάλυβα με ειδικό μηχανισμό κλειδώματος ασφαλείας. Ευρωπαϊκής κατασκευής.
             Με έγκριση SRA + ART 4****.
             Εσωτερικές διαστάσεις: 10 x 21 cm.